Minat menulis? Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM600! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
469
View
6
Reply

mencari kawan baik yang terpisah

 Close [Copy link]

Author: miraafiza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-10-2018 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
salam warga Cari...
saya mencari kawan lama yang dah lama lost contct...
nama dia Nur Alya Haifa Binti Abdul Halim
dia anak kepada pengadil bola sepak negara..
tempat tinggal last dia di condo pandan villa di ampang,pandan indah...
skolah last dia sk pandan indah...lepas tu dia pindah kuala kubu selangor..lost contct sebab time tu ayah dah tak pakai telephone rumah...sebab saya selalu main call2 ON CINTA,ON RINGTON ke no bla bla bla...sampai bill berlambak2 ..time tu sye tak de phne sndri..dia pon sama...
rindu sangat kat dia...kawan baik saya satu2 nya..
di sini saya sertakan gambar..arwah ayah dia...
alya anak no 1 dalam keluarga dia...
dah try cari nama dia kat fb,twitter,insta sme tak de...minx tolg siapa2 yang boleh tolong carikan...
tujuan saya cari sini..sebab last saya tau arwah ayah dia meninggal di hospital kangar perlis...tu je petunjuk akhir
lupa nak bagitau..
kalau ikut kan sekarang umur dia baya saya 25tahun...terima kasih...
Screenshot_20181006-151844.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 09:10 AM | Show all posts
dah share2 kat fb?skg viral laju je dpt..sy pn ade kwn yg kekdg trgt gak nk cari tp takut awkward..hehe..saya doakan awak bertemu dia kembali
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 11:07 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 12:27 PM | Show all posts
ya btul...share kat FB..insyallah leh jumpa tu nanti
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 04:49 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2018 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
SAYA DAH JUMPA DIA..MACAM MANA NAK CLOSE THREAD?

Comments

done  Post time 12-10-2018 12:11 PM
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049697s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list