Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
606
View
26
Reply

HBO GO Kini Ditawarkan Di Malaysia Pada Harga RM34.90 Sebulan

[Copy link]

Author: trunks       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-5-2020 04:50 AM | Show all posts |Read mode
Edited by trunks at 17-5-2020 04:56 PM

HBO GO Kini Ditawarkan Di Malaysia Pada Harga RM34.90 Sebulan

Perkhidmatan penstriman HBO GO mula ditawarkan kepada pelanggan di Malaysia sejak Mei 2019. Pada waktu tersebut anda hanya boleh menikmati perkhidmatan ini sekiranya anda seorang pelanggan Astro. Tetapi hari ini ia akhirnya ditawarkan secara terbuka kepada kesemua pengguna yang berminat di Malaysia.

Yuran langganan HBO GO ialah RM34.90 sebulan. Pelanggan Astro dengan pek Movies masih boleh menggunakan HBO GO dengan menggunakan log masuk Astro mereka seperti sebelum ini. Selari dengan pembukaan perkhidmatan kepada semua, aplikasi baharu HBO GO turut dilancarkan dengan aplikasi HBO GO My sebelum ini tidak lagi boleh diakses.

]Ini mungkin petanda awal perkhidmatan penstriman baharu HBO Max akan turut ditawarkan di Malaysia dalam masa terdekat. HBO Max yang akan mula beroperasi di Amerika Syarikat pada 25 Mei ini akan menawarkan kesemua kandungan yang dimiliki Warner Media seperti Cinemax, New Line, DC Entertainment, Warner Bros, The CW, CNN, TNT, TBS, TruTV, Turner Classic Movies, Crunchyroll, Adult Swim, Cartoon Network, Rooster Teeth, Looney Tunes dan banyak lagi.

Astro-Go-Malaysia-Price-Harga-A.jpg

Untuk memuat turun aplikasi terbaru ini sila ke pautan di bawah. Pada waktu ini langganan percuma selama 7 hari diberikan kepada mereka yang ingin mencuba terlebih dahulu.


saya dah try,memang best.TV series yang ada unsur 18sx bukan lucas mana pun
macam dah kena blocked dekat Astro on the go apps kot, lepas saya langgan
HBO go ni..boleh access masuk,tapi dengan password.boleh lah layan.
sedap juga



Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-5-2020 05:44 AM | Show all posts
i guna acc astro je instal hbo go. tp mcm tk byk movie je. ke iols tk reti cari
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 06:53 AM | Show all posts
helicornia replied at 17-5-2020 05:44 AM
i guna acc astro je instal hbo go. tp mcm tk byk movie je. ke iols tk reti cari

lebih kurang dengan yang astro pasang kat rumah tu saja

cuma,Hbo go ini lebih fokus kepada pengguna mobile dan tak payah
susah pasang piring astro pun boleh tonton di TV guna Android box tu
hehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Download dan free trial la dulu.. Cukup 7 hari unsubscribe
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
nak try la
sbb ada few movies yg aku nk tgk tapi takde dlm Netflix Msia..mana la tau kut2 ada ke dlm hbo go nih
tp iols punya google chromecast mmg support ya HBO Go dan Hulu
iols harap HULU pun bakalan masuk msia satu hari nanti
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Nk tunggu disney plus masuk malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah download.. Tq SMOD
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 12:08 PM | Show all posts
Jika begitu saya guna akaun astro saya sahaja sama macam BBC PLAYER yang mana saya pakai akaun unifi sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 01:37 PM | Show all posts
Ok sudah boleh pakai HBO GO, cuma jika buka melalui website HBO asia, masih lagi di dalam Maintenance.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 05:01 PM | Show all posts
Edited by trunks at 17-5-2020 05:11 PM
sarah82 replied at 17-5-2020 07:23 AM
Download dan free trial la dulu.. Cukup 7 hari unsubscribe

haha kan.. tapi saya baru beli kat shopee ni..dia tak cakap lah
life time ke apa hehe,ikut luck katanya ,tapi bolehlah layan
dulu sementara ,sebab dulu saya beli dengan seller ini juga
Astro Go tu,4 bulan masih bertahan boleh tengok kaedahnya

ASTRO GO + HBO GO ID "2apps in 1id" Limited ID (WARANTY ON)


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 05:03 PM | Show all posts
Edited by trunks at 17-5-2020 05:04 PM

📺 STREAM ASTRO GO + HBO GO MALAYSIA 📺


🔥 THOUSAND MOVIES & SERIES🔥

LIVE CHANEL HBO GO :
-HBO
-HBO SIGNATURE
-HBO HITS
-HBO FAMILY
-CINEMAX
-RED BY HBO

ON DEMAND :
-SERIES
-MOVIES
-KIDS & FAMILY
-DOCUMENTARIES
-CRITICALLY
-HOROR
-DRAMA

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

List Channel ASTRO GO :

Malay
1.Al-Hijrah
2.Astro Go Shop
3.Astro Go Shop
4.Astro Prima HD
5.Astro Oasis HD
6.Astro Ria HD
7.Astro Warna HD
8.Naura
9.Astro Awani
10.Astro Ceria

Chinese
1.iQIYI HD
2.Astro Go Shop
3.TVB Classic
4.Astro AEC HD
5.Astro Quan Jia HD
6.Celestial Classic Movies
7.Astro Xiao Tai Yang
8.CCTV4

Indian
1.Astro Vaanavil
2.Makkal TV
3.Astro Vinmeen HD
4.Colours

Kids
1.Astro Xiao Tai Yang
2.Astro TVIQ
3.Astro Ceria
4.Nickelodeon
5.Disney Junior
6.Disney Channel
7.Cartoon Network
8.Disney XD HD
9.Astro Tutor TV UPSR
10.Astro Tutor TV PT3
11.Astro Tutor TV SPM

Movies
1.Hits Movies
2.Celestial Classic Movies
3.HBO HD
4.Cinemax HD
5.tvN Movies

Entertainment
1.KBS World HD
2.Oh!K HD
3.tvN
4.E! Entertainment
5.MTV Asia
6.Animax
7.Warner TV
8.HITS
9.AXN HD
10.KIX HD
11.Asian Food Channel HD
12.Aniplus
13.Comedy Central
14.K+
15.Sony One HD

Lifestyle
1.Hello
2.Food Network HD
3.TLC HD
4.Asian Food Channel HD
5.HGTV
6.DMAX

Documentaries
1.Discovery Channel
2.Discovery Science
3.Animal Planet
4.National Geographic Wild HD
5.Discovery Asia
6.History HD
7.DMAX

Sports
1.eGG
2.Astro Arena HD
3.Astro Arena Plus
4.Astro SuperSport HD
5.Astro SuperSport 2 HD
6.Astro SuperSport 3 HD
7.Astro SuperSport 4 HD
8.FOX Sports HD
9.FOX Sports 2 HD
10.FOX Sports 3 HD
11.beIN Sports
12.beIN Sports MAX
13.Eurosport HD

News
1.CCTV4
2.Astro Awani
3.Bernama News Channel
4.CGTN
5.DW

HBO ON DEMAND, Movies & TV Series, World Cup & Banyak Lagi👍👍



SUPPORTED DEVICES
✅ANDROID PHONE
✅iOS PHONE
✅ANDROID BOX
JANJI DEVICE BOLEH INSTALL APPS ASTRO GO DAN HBO GO MALAYSIA
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 17-5-2020 05:01 PM
haha kan.. tapi saya baru beli kat shopee ni..dia tak cakap lah
life time ke apa hehe,ikut luck k ...

Jap lagi cari.. Ni tgok movie yg ke 3 dah kat hbo go..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 05:09 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 17-5-2020 07:48 AM
nak try la
sbb ada few movies yg aku nk tgk tapi takde dlm Netflix Msia..mana la tau kut2 ada ke dl ...

ohya Hulu ni,saya ada nampak orang jual akaun ni murah saja
di shopee, tapi kena guna VPN nak guna.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 05:11 PM | Show all posts
aireen24 replied at 17-5-2020 08:25 AM
Nk tunggu disney plus masuk malaysia

cuba awak tengok yang ini ke ehhe

KLIK SINI
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 17-5-2020 05:09 PM
ohya Hulu ni,saya ada nampak orang jual akaun ni murah saja
di shopee, tapi kena guna VPN nak gun ...

Hulu ni under Amazon kan?
btw,iols dh install HBO Go ni.amik 7 days trial tu sbb saja nak test
so far, x byk movies choice mcm netflix
mcm limited je
at least netflix tu kalo agak2 dah nyampah tgk muka kokesen holiwud, bleh gak tgk muka turki,hindustan,cainis,mexico,arab dr filem diorg
so netflix punya list of choice mcm unlimited sgt as compared to hbo go ni
tp sbb dh amik 7 days trial, layan gak la jap
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 07:08 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 17-5-2020 06:24 PM
Hulu ni under Amazon kan?
btw,iols dh install HBO Go ni.amik 7 days trial tu sbb saja nak test
s ...

Hulu tu cuba ushar2 sini dan kalau ter rajin
boleh PM seler kot tanya hehe

KLIK NI

tentang HBO Go ni..dia memang sama dengan Astro biasa tu
cuma ini nama pun GO,ianya untuk mobile hehe

Netflix lah sedap,ada aje cerita baru, tapi saya takla fokus sini aje
saya layan TV Series yang saya minat kat Hbo go hehe..tukar2 orang kata
sebab kalau fokus Netflix saja,memang bosan .
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Movie marathon.. Hahahahaha... KIV tido mlm ni.. Tq smod sbb kongsi ttg hbo
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 12:35 AM | Show all posts
Edited by trunks at 18-5-2020 12:36 AM
sarah82 replied at 18-5-2020 12:32 AM
Movie marathon.. Hahahahaha... KIV tido mlm ni.. Tq smod sbb kongsi ttg hbo

pergh haha

tengok movies apa tu,boleh share
sebab banyak dah saya korek habis movies
yang sedap ikut specs saya,macam dah tak berapa nak
ada haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 18-5-2020 12:35 AM
pergh haha

tengok movies apa tu,boleh share

Ni yg sy tengok
1. Extreme Job - Korea
2. Overload
3. Under Siege
4. Godzilla

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 12:45 AM | Show all posts
sarah82 replied at 18-5-2020 12:40 AM
Ni yg sy tengok
1. Extreme Job - Korea
2. Overload

korea pun ada hehe..bolehlah layan min ho yang cute encem tu

ada tu dalam Netflix
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list