Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
5385
View
54
Reply

Laudya cynthia bella dah cerai dengan engku emran?

[Copy link]

Author: Bibah8888    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-7-2020 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Omg
Kalo betul,terjawab sudah teka teki netizen selama ni

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-7-2020 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya sheols niiii. Nampak org yg baik2
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Dalam senyum dia boleh nampak kecewa dia. Ke mata iol je terlebih zen?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols dlu tkejut gak bella ni kawen ngn EE. Jeng jeng jeng tggu jela
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Ee ni masih x blh lupa kn ef kot...kesian lcb tak pasal2 menjanda
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:36 AM | Show all posts
ada kesedihan di mata bella agituh
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:45 AM | Show all posts
Turut bersedih..  
Apapun,  semoga yang baik2 aja untuk kalian berdua di masa2 akan datang..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 1-7-2020 08:34 AM
Ee ni masih x blh lupa kn ef kot...kesian lcb tak pasal2 menjanda

Xrasa gitu. Sbb lain kot
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Xpalah baik bercerai dari x bahagia. Nasib lum ada anak...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:00 AM | Show all posts
lagi pompuan dijandakan
sementara si penjanda akan cari anak dara lain utk dijandakan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
EE tu tak layak pun utk dia.
Habis la netx indon serang ig ee lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:01 AM | Show all posts
siapakah mangsa seterusnya? kita tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian lcb. Ee toksah kawen dah la lepas ni, membujang jah sian anak orang
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun aku menyampah perangai indon jongos yang duduk malaysia ni, lcb ni macam low profile dan baik. Sayangnya dijandakan ee. Tapi janda tetap laku di indon. Jadi isteri bernombor tauke balak, yusuf kalla punya kerabat ke, senang hidup lcb.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya..tp baik cerai dari memendam rasa..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Menguap la..opkoz dah cerai
Macam tunggu pengumuman raya lak
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
MissVixen replied at 1-7-2020 09:13 AM
Walaupun aku menyampah perangai indon jongos yang duduk malaysia ni, lcb ni macam low profile dan ba ...

Takkan dia nak dgn keluarga jusuf kalla lepas anak saudara jusuf kalla buat hal dgn dia. Anak hartawan lain pun ramai. Anak jokowi pun ada yg single
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Annehamid replied at 1-7-2020 09:49 AM
Takkan dia nak dgn keluarga jusuf kalla lepas anak saudara jusuf kalla buat hal dgn dia. Anak hart ...

Dia tu pon dh kwen lain anak twin dh
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 1-7-2020 08:14 AM
Dalam senyum dia boleh nampak kecewa dia. Ke mata iol je terlebih zen?

Takla.. Mmg nmpk jelas kesedehan itu..

Takziah bella.. The third bella yg bercerai.. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2020 10:26 AM | Show all posts
Kesian sheols, tapi mungkin bagi sheols bercerai lebih baik daripada bertahan dan menjeruk rasa.

You deserve better, better, better than EE, girl!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list