Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
2562
View
71
Reply

klu orang tu ada mmbela mcm mana nk tau?

[Copy link]

Author: laliboo       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-7-2020 01:22 PM | Show all posts |Read mode
klu orang tu ada mmbela mcm mana nk tau?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 8-7-2020 01:29 PM | Show all posts
makcik sya ni dh 70tahun ++ tp hati muda.. bila kluar mesti make up tebal.. malas mandi ..tp solat tak tinggal..klu mmbawang dlm phone adik beradik bukan main hebat,..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2020 01:39 PM | Show all posts
org yg ada hijab ke enam nampak sesuatu follow dia kat belakang..then makcik sya ni byk naw pantang nya..tak boleh makan nasi yg dipanaskn semula..tak boleh lalu bwh ampai baju..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2020 01:40 PM | Show all posts
klu dalam bilik air tu selalu lubang air tersumbat.,..bila korek penuh pasir...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 02:32 PM | Show all posts
tepek sket gambar makcik awak tu, nak tengok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2020 02:36 PM | Show all posts
zulka replied at 8-7-2020 02:32 PM
tepek sket gambar makcik awak tu, nak tengok

alamak xberani la kita...takut...



Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 02:38 PM | Show all posts
laliboo replied at 8-7-2020 02:36 PM
alamak xberani la kita...takut...

tak dptla nk nolong
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2020 02:41 PM | Show all posts

tp awak rasa2 mcm mana.? dh ramai org perasan tp masing2 xberani nk cakap apa2..lg satu asyik takutt ajer mmg xboleh tinggal sorang kat umah..klu tgk tv kat depan pun mesti ada anak2 buah kene paksa teman dia..



Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 8-7-2020 02:38 PM
tak dptla nk nolong

Wah. Boleh tgk ikut gambar ke.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 02:52 PM | Show all posts
laliboo replied at 8-7-2020 02:41 PM
tp awak rasa2 mcm mana.? dh ramai org perasan tp masing2 xberani nk cakap apa2..lg satu asyik taku ...

ada dua kemungkinan...membela ataupun ada pendamping tanpa disedari oleh tuan badan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2020 03:23 PM | Show all posts
zulka replied at 8-7-2020 02:52 PM
ada dua kemungkinan...membela ataupun ada pendamping tanpa disedari oleh tuan badan

org mcm tu mmg kene makan telur rebus tiap2 pagi eh?



Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 03:31 PM | Show all posts
laliboo replied at 8-7-2020 03:23 PM
org mcm tu mmg kene makan telur rebus tiap2 pagi eh?

betul.. yg sebenarnya bukan dia nk mkn tapi benda belaan dia tu suka mkn telur rebus....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2020 04:12 PM | Show all posts
zulka replied at 8-7-2020 03:31 PM
betul.. yg sebenarnya bukan dia nk mkn tapi benda belaan dia tu suka mkn telur rebus....

i rasa dia tau dia ada pendamping..sbb dia xmenujuk kan tanda2 nk buang...dia biar aje.. dia nmpak muda tau..
tp sy pernah terjeling dia dan nmpak dia mcm dh tua sgt...



Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2020 04:18 PM | Show all posts
laliboo replied at 8-7-2020 04:12 PM
i rasa dia tau dia ada pendamping..sbb dia xmenujuk kan tanda2 nk buang...dia biar aje.. dia nmpak ...

bila sampai masa dia nanti....awas, nti dia akan cari tuan baru
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2020 04:24 PM | Show all posts
Allah hu Akbar..takmoh sayaaaa...xpe dia ada byk lg anak sedara pompuan

Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2020 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
laliboo replied at 8-7-2020 04:12 PM
i rasa dia tau dia ada pendamping..sbb dia xmenujuk kan tanda2 nk buang...dia biar aje.. dia nmpak ...

Mcm i, i mmg tau i ada benda dkt i. I bkn taknak buang tp dah letih nak buang sbb die degil sgt hahaha so i biar je. I xde pulak buat benda pelik2  nak jaga ke apa sbb die dtng sendiri.
Maybe makcik u tu mmg tau, die dah malas nak layan malas nak buang ke apa hehe. Tu die takut2 jugak tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-7-2020 02:24 PM | Show all posts
Gam.Gajah replied at 10-7-2020 08:18 AM
Mcm i, i mmg tau i ada benda dkt i. I bkn taknak buang tp dah letih nak buang sbb die degil sgt ha ...

we all bukan apa...dia tu kadang2 mengada2 tergedik dan suka berdrama sgt.. jenis depan cakap lain belakang cakap lain.. mcm tu lah.. semua nk A jer..



Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Gam.Gajah replied at 10-7-2020 08:18 AM
Mcm i, i mmg tau i ada benda dkt i. I bkn taknak buang tp dah letih nak buang sbb die degil sgt ha ...

U x buat bnda2 pelik sbb u xnak kan.. Klau sebaliknya?
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2020 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 8-7-2020 04:18 PM
bila sampai masa dia nanti....awas, nti dia akan cari tuan baru

Betul, sama ada u rela atau tak
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2020 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Gam.Gajah at 10-7-2020 06:32 PM
papepipah replied at 10-7-2020 06:24 PM
U x buat bnda2 pelik sbb u xnak kan.. Klau sebaliknya?


Haah i taknak n tak layan sbb dah tahap malas nak fikir dah. Tp setiap kali berubat ustad2 semua ckp i syg dia. I tau je dia mmg ada ngan i. Dia yg nak dkt i, nak buang pon dah penat hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list