Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
8379
View
53
Reply

Cinta Mimi Lana Dan Syafiq Kyle Bertaut Kembali?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2020 11:17 AM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini hubungan cinta mereka sudah terlerai.


Bagaimanapun puncanya masih sekarang menjadi misteri sebab Mimi Lana atau Syafiq Kyle memilih untuk merahsiakannya.


Namun baru-baru ini aktor dan aktres ini menjadi ualan kembali sebab memuat naik gambar bersama.


  



Di Instagram, Mimi berkongsi foto bersama bekas kekasihnya itu ketika menghadiri sebuah program televisyen.


Turut kelihatan bersama ialah Azira Shafinaz.


Foto: IG


Di ruangan komen, ramai yang tertanya-tanya adakah pasangan ini sudah kembali bersama?


Ramai sebenarnya yang berharap cinta mereka bertaut kembali.


Ada juga yang memuji sikap profesional yang ditunjukkan mereka.


  



  



Bukan senang bekas kekasih mahu bekerjasama kembali katanya.


Namun persoalan ini tiada jawapan kerana Mimi Lana tidak meberikan sebarang komen.


Apa pun doa sahaja yang baik-baik buat mereka berdua. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-8-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg i perasan, syafiq ni bila bergambar sebelah mimi sehabis boleh panjangkan leher dan si mimi pulak sehabis boleh lentukkan badan nak nampak pendek sikit huhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 11:35 AM | Show all posts
Entah2 hubungan sebelum ni fake je bagi naikkan nama.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Derang ni macam ada berlakon sama la, x tau la drama ke filem.....so meols speku hanya untuk promo yach, btw capik rambut panjang nmpak kepam la.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 11:37 AM | Show all posts
knp ye dr dulu sampai skrg x rse syafiq kyle hensem..dhla pendek bibir tjuih
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 11:38 AM | Show all posts
kepamnya rambut si sapik ni...nak jadi ben amir ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 11:45 AM | Show all posts
berita penting ka?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 11:45 AM | Show all posts
dorg ada berlakon sama la.. xde pape pun..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli plak tgok pic capik berambut panjang....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi: berita penting ka?

Ya.sangat penting berbanding penubuhan parti papet .
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Bibir atas syafiq menggangu kehenseman beliau. Tp nmpk buruk rambut pnjg
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:15 PM | Show all posts
rambut panjang tak sesuai utk sapik,papepun i lagi suka mimi dengan ben hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
betul ke mimi 178cm, berheels pon lagi rendah dr capik yg nampak (dan mmg?) katek
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 14-8-2020 11:48 AM
Geli plak tgok pic capik berambut panjang....

X seswai sebab bentuk muka dia bulat fishball, bentuk muka dia sejenis syukri yahya
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 02:26 PM | Show all posts
  1. Mohd Syafiq Shamim bin Abdul Razak, known professionally as Syafiq Kyle, is a Malaysian actor and model. He is a former contestant of Hero Remaja 2011/12 with Fattah Amin, Hafidz Roshdi, Saharul Ridzwan, where earned second place in the competition. Wikipedia
  2. Born: June 24, 1992 (age 28 years), Kuala Lumpur
  3. Height: 1.76 m
Copy the Code

  1. Mimi Lana
  2. Malaysian actor
  3. Description
  4. Born: November 21, 1995 (age 24 years), Taiping
  5. Height: 1.78 m
Copy the Code


Tak banyak beza pun beza tinggi dua orang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 02:48 PM | Show all posts
husna_amal replied at 14-8-2020 11:35 AM
Entah2 hubungan sebelum ni fake je bagi naikkan nama.

ana pon fikir begitu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 02:54 PM | Show all posts
husna_amal replied at 14-8-2020 11:35 AM
Entah2 hubungan sebelum ni fake je bagi naikkan nama.

Real hubungan dorg dulu rasanya. Ada forumer pernah tepek gamba Mimi ni pergi party apentah bday kot dgn family Syafiq ni. Masa tu Mimi sendu, syafiq baru nak up. Gamba tu takde upload kat socmed dorg kalau tak silap.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
jijilaaa: kepamnya rambut si sapik ni...nak jadi ben amir ke?

Hahahaha... Baru terfikir yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 14-8-2020 12:41 PM
betul ke mimi 178cm, berheels pon lagi rendah dr capik yg nampak (dan mmg?) katek

Haha shes definitely not 178cm
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Syafiq nampak kepam lah berambut panjang.. tolonglah back to asal..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list