Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
466
View
3
Reply

yahoo mail error code ET-5006

[Copy link]

Author: haizamm       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-10-2020 08:44 AM | Show all posts |Read mode
Edited by trunks at 10-10-2020 04:27 PM

Salam otai-otai it semua..


saya nak download attachments dari yahoo mail >> "downlad all attachments as a zip file", tapi lepas click download tu, lepas tu keluar >> "error code: ET-5006" >>
requestId"09f662f0-2685-28d8-1c0b-7e0001019900"


ymail error ET-5006

ymail error ET-5006



skrg saya dah buntu..mohon bantuan..terima kasih

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-10-2020 05:08 PM | Show all posts
cuba masuk yahoomail guna private browsing..
dan cuba download lagi.

kalau file itu sangat penting. awak boleh saja reply email itu dan
request send semula tanpa format zip,kalau bawah 25mb

elak dulu download guna IDM.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2020 11:54 AM | Show all posts
salam tuan..terima kasih, dah cuba tp keluar jugak ET-5006 tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2020 05:10 PM | Show all posts
haizamm replied at 11-10-2020 11:54 AM
salam tuan..terima kasih, dah cuba tp keluar jugak ET-5006 tu

wassalam, sepanjang saya dapat juga error begitu,saya tak pernah dapat fix kan masalah itu
kecuali,request sender hantar semula dengan format lain selain zip
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list