Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2231
View
31
Reply

[2020] THE CALL (PARK SHIN HYE)

[Copy link]

Author: amandel       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-11-2020 12:34 AM | Show all posts |Read mode

Trailer


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 30-11-2020 12:42 AM | Show all posts
I dah tengok, cerita dan lakonan pemain best. Movie ni pakai teori paralel universe & time folds untuk membuat cerita. Jenis il Mare tetapi genre thriller. Very worth to watch
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Berapa bintang uols? Wpn iols xberapa minat park shin hye tp klu best iols tgk la.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2020 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
kimsa-ra replied at 30-11-2020 01:04 AM
Berapa bintang uols? Wpn iols xberapa minat park shin hye tp klu best iols tgk la.

8,5 / 10
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 12:47 AM | Show all posts
kalau pasal time travel iols will check it out.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2020 01:23 AM | Show all posts
Ha_Neul replied at 1-12-2020 12:47 AM
kalau pasal time travel iols will check it out.

Annyeonghaseyo Ha_Neul nim, yeonghwa gamsang-eul machigo hugileul gong-yu haejusigi balabnida
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 09:05 AM | Show all posts
amandel replied at 1-12-2020 01:23 AM
Annyeonghaseyo Ha_Neul nim, yeonghwa gamsang-eul machigo hugileul gong-yu haejusigi balabnida

algessumnida
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2020 11:07 PM | Show all posts
baru nak tonton malam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 09:33 AM | Show all posts
Dah tengok.

Sangat saspen dan tak boring. Tarak romance (plus point). Citer ni tak ikut peraturan time travel sangat. Apa-apa perubahan yang berlaku pada masa lepas on the spot menukar keadaan pada masa kini.

Setiap kali tipon tu berdering memang saspen. Bayangkan nyawa kita dan org tersayang bergantung kat tangan psycho pada masa lampau dan kita tak dapat buat apa2.

Lakonan Park Shin Hye ok je tapi yang betul2 bawak cerita ni pelakon yg jadi psycho tu, aku tak tau nama dia. Dia punya gelak tu boleh bawak ke mimpi. Tengok muka dia kat poster pon dah meremang. Memang jadi gila dia.

Ada plot twist masa mula end credit.

8.0 / 10

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-12-2020 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Ha_Neul replied at 2-12-2020 09:33 AM
Dah tengok.

Sangat saspen dan tak boring. Tarak romance (plus point). Citer ni tak ikut peratura ...

love it, very well said
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-12-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
anak_bunian replied at 1-12-2020 11:07 PM
baru nak tonton malam ni.

enjoy watching
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 06:24 PM | Show all posts
tengok dah ! Best !

8/10 bintang..

Paling Sedih part dlm kereta dgn ayah dia tu.. Park shin hye kalau bab ngis mmg nmpk kesian..

Pelakon psycho tu mmg menjadi betul lakonan dia.. First time tgk lakonan dia..

Cite ni dia aku suka sebab dia buat kita berfikir...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 10:41 PM | Show all posts
jalan citer filem The Call ni ada sikit2 sama mcm filem Frequency.

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Best! Tapi stress ya tak boleh nak bertenang aku tengok cerita ni.
Minah yang berlakon jadi saiko tu memang best lakonan dia, sampai aku rasa nak hantuk2 kepala dia tu.
Mula2 ingat happy ending dah, sekaliiiiiii... Kemurungan aku tengok ending dia mad:
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
[youtube]_rQ-APSF00s[/youtube]
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk mcm Kopipes filem ni ...[youtube]N2I85cPlhk0[/youtube]
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:20 AM | Show all posts
abcdotcom replied at 3-12-2020 07:31 PM
Tgk mcm Kopipes filem ni ...

bukan la.
The Call copy paste filem Frequency cuma The Call ubah sikit jalan citer.


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 4-12-2020 03:20 AM
bukan la.
The Call copy paste filem Frequency cuma The Call ubah sikit jalan citer.

Yg mana first ????
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 08:34 AM | Show all posts
Best ceta ni..sape yg suka ceta psl time travel n thriller, recommended la
Nak macam ceta kdrama signal
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2020 01:56 AM | Show all posts

Frequency la sis. tahun 2000 filem tu keluar.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list