Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
11961
View
44
Reply

‘Saya Janji Akan Ceraikan Kamu Bila Pulang’- Kerabat Diraja Yang Merupakan Abang Ipar Kepada Aktres Popular Ini Luah Isi Hati Di Instagram

[Copy link]

Author: JahGosipMosip       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-7-2021 12:52 AM | Show all posts |Read mode
‘Saya Janji Akan Ceraikan Kamu Bila Pulang’- Kerabat Diraja Yang Merupakan Abang Ipar Kepada Aktres Popular Ini Luah Isi Hati Di Instagram
by Zaidin Albert               
July 24, 2021

Baru-baru ini, kami di Murai MY sempat meninjau akaun Instagram seorang kerabat diraja dan juga merupakan abang ipar kepada pelakon cantik dan popular.

Posting terbarunya menunjukkan gambar beliau bersama isterinya yang juga seorang dikenali di media sosial. Agak terkejut kami membaca kapsyen yang ditulis oleh kerabat diraja ini. Rupanya mereka suami isteri sudah sepakat untuk bercerai.



Kerabat diraja ini juga menulis bahawa, beliau akan terus menjadi seorang bapa yang baik walaupun anak-anaknya bersama isteri di luar negara.

Tambahnya lagi, beliau dinasihatkan supaya menceraikan isterinya secara sah setelah pulang dari luar negara kelak.

Tidak dapat dipastikan apakah punca penceraian ini, namun kerabat diraja ini sudah berjanji kepada isterinya akan bercerai secara rasmi setelah kembali ke Malaysia. Malah dalam tulisannya, belaiu turut berhasrat untuk memperkenalkan seorang lelaki lain sebagai pengganti.

Dalam pada itu, kerabat diraja yang meminati sukan bola sepak ini turut akui lelaki yang dia mahu jodohkan bakal menjadi bapa tiri yang baik buat anak-anaknya.

Menutup luahan isi hati kepada isterinya, beliau mendoakan agar dia dan isterinya dapat meneruskan kehidupan masing-masing yang lebih baik.

Posting kerabat diraja ini menarik perhatian netizen malah selebriti seperti Wak Doyok, Daphine Iking dan ramai lagi turut meninggalkan komen dengan memuji sikap profesional beliau.

Dalam posting yang berlainan, kerabat diraja ini bersyukur kerana selepas ini, dia dan bekas isteri akan menjadi teman rapat.

Beliau juga menasihatkan isterinya supaya dapat mengatasi rasa ego demi menjadi ibu yang  terbaik buat anak-anak.

Sumber: Murai
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2021 12:53 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-7-2021 12:54 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapakah mohon cerah
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
NonaNaga replied at 25-7-2021 12:55 AM
Siapakah mohon cerah

Laki Tengku Chanel....   Cousin TMJ.... anak saudara Sultan Selangor.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon tu juliana evans ke
Siapa lagi pelakon kahwin kerabat
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:03 AM | Show all posts
Tengku Bib ek...abang ipar juliana evans..
Bukan dah ceraikan kan lama dulu ke or belum official lagi.
Rasanye diaorang cerai dgn baik.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Terapi gong caklempong. Weed is tenang.

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Bnyk btol bukak thread... Adakah sepol berwajah baru?? Wartawan cari gigih kejar kpi??

Tapi diknon... laki bini nk cerai ni artis tmptn ke yg bukak thread kat sini??
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
laradelara replied at 25-7-2021 01:24 AM
Bnyk btol bukak thread... Adakah sepol berwajah baru?? Wartawan cari gigih kejar kpi??

Tap ...

Ipar biras artis artis tempatan pun boleh masuk bod gosip
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengku bib ye??
Ada forummer kata heols ngan adik ipar tengku burn,.adik faith
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 25-7-2021 01:27 AM
Ipar biras artis artis tempatan pun boleh masuk bod gosip

Kalo mcmtu ramai rakyat msia boleh masuk bod ni..claim aje sepupu sepapat jauh belah atok nenek punya saudara belah mak tiri
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 25-7-2021 01:03 AM
Tengku Bib ek...abang ipar juliana evans..
Bukan dah ceraikan kan lama dulu ke or belum official la ...

X cerai lagi uols, syarat utk die lafazkan talak, the wife kena blk msia
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 25-7-2021 01:14 AM
Terapi gong caklempong. Weed is tenang.

Hahahahahah bulan2 puasa pun layan caklempong. Sheolls memang leh kamceng dengan niece Sultan Perak yang suka joget2 spiritual katanyahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 03:37 AM | Show all posts
gempakje dok kat us ni. mesti nak campur all this sosial event sebab nak up kan stock diri sendiri kan.

kita org tak heran pun dengan weed
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 05:07 AM From the mobile phone | Show all posts
pulakkkk....

so iols boleh jadik replacement tak?
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde gambar ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Mati2 Meols igt diorg 2 ekor ni dah cerai. Bosan la. Kerabat ni macam attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 25-7-2021 01:27 AM
Ipar biras artis artis tempatan pun boleh masuk bod gosip

Kabel power maaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduhhh sape ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list