CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 7963|Reply: 88

Puteri Sarah Dah Tahu Tempat Kerja & Nombor Telefon Lelaki Mulut ‘Celupar’ – ‘Kau Ingat Deactive, Kes Tutup?’

  [Copy link]
Post time 17-4-2024 01:20 PM | Show all posts |Read mode






Pelakon Puteri Sarah memaklumkan dia sudah berjaya menjejaki lokasi tempat kerja individu yang dikenali sebagai Afiq Azni yang sebelum ini mengeluarkan kata-kata hinaan terhadapnya.


Menerusi ciapan di platform X, Sarah atau nama lengkapnya Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, 39, berkata dia juga berjaya mendapatkan nombor telefon bimbit individu tersebut.






"Mamat Afiq ini mesti tak pernah kena apa-apa kan. Sebab itu kurang ajar setiap masa dan dia ingat terlepas. Dekat dalam media sosial sahaja berani.


"Dah tahu tempat kerja dia dan dah ada nombor telefon pun. Ramai sakit hati dengan kau ni. Kau ingat deactive, kes tutup?"


Sementara itu, menerusi satu lagi hantaran di entri sama, ibu kepada dua cahaya mata itu berharap individu terbabit dibuang dari tempat kerjanya sebagai penghantar makanan.


"Dengar kata tengah training. Tolong buat staff toksik begini. Since kalian (majikan) pun dah tahu perkara ini viral."


Terdahulu, seorang individu dikenali sebagai Afiq Azni meninggalkan komen berbentuk hinaan pada sebuah hantaran di Instagram Puteri Sarah dengan menggelar dia dan aktres, Bella Astillah sebagai ‘geng secondhand’.


Berang dengan komen tersebut, Sarah berkata dia nekad untuk mengambil tindakan undang-undang.


Sumber: X/Ohbulan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2024 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
asyik sentap jer minah ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 02:11 PM | Show all posts
iols mcm sokong tindakan ni. netizen ni jgn bg sgt muka. over tau komen2 kdg2 tu. pdhal mak/adik dia pun maybe second agaknya kan? mana lah mamat ni tahu kan?
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
hokeypokey replied at 17-4-2024 01:32 PM
asyik sentap jer minah ni..

Mmg cengginih la minah tu ponggg…no wonder alpian tapau siap2 sblm sol2…memula kesian nengok..lelama rengsa plak khenzzz..terpaling prelove item…
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat afiq azni ni baru install socmed ke? Nak membawang pakai account pelesu la woiii....
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 02:25 PM | Show all posts
anilanil replied at 17-4-2024 02:18 PM
Mamat afiq azni ni baru install socmed ke? Nak membawang pakai account pelesu la woiii....

account pelesu pun boleh check ip dia kan
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-4-2024 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
PSL ni bingit and x relax. Tp dlm hal ni aku sapot ja dia londehkan netizen yg mulut hangsuang xde adab. Ini makan dia - bagai buku bertemu ruas
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas Ni afiq azni bawak grab food la?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2024 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi faktanya memang second hand pun. Terpakai. Kenapa nak marah? Bahasa je kasar tak berlapik.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
justchu replied at 17-4-2024 02:25 PM
account pelesu pun boleh check ip dia kan

Ye boleh check ip. Sbb itulah mastura kekal misteri di suatu lokasi di selangor. Tiada pertuduhan sehingga kini.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 04:27 PM | Show all posts
X minat PS tpi rsa happy bila tngok llaki2 mysogynist kat internet kna hntam cmni
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 05:27 PM | Show all posts
anilanil replied at 17-4-2024 04:02 PM
Ye boleh check ip. Sbb itulah mastura kekal misteri di suatu lokasi di selangor. Tiada pertuduhan  ...

kalau boleh check IP, kenapa kekal misteri lak. sebenarnya senang sgt nak tau location devices.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ninajaybee replied at 17-4-2024 03:47 PM
Tapi faktanya memang second hand pun. Terpakai. Kenapa nak marah? Bahasa je kasar tak berlapik.

Meluat...yak abis nk merempan nk menyaman tp sampai hari tak nmpk sekor pun yg kena saman....kat bekas madu dulu pun tarik balik saman.  
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak baik la ckp brg second. Nti adik bradik ko jd jnda bari ko tau

Isteri2 nabi pun ramai je dr kalangan janda
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sokong je ps buat cmni. Sb mmg ada netizen jntan yg tersakiti cm dia duda ps pulak. Padahal sol dgn ls ok je. Masing2 da move on..jntan2 lain pulak tersakiti
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kikilalapooh replied at 17-4-2024 05:27 PM
kalau boleh check IP, kenapa kekal misteri lak. sebenarnya senang sgt nak tau location devices.

Location jer bole tau. Rumah no berapa taktau. Lagipon mastura takde ugut b$nuh so polis tak used their IT expertise utk lakukan siasatan terperinci. PSL pon I'm not sure dah report polis blom pasal mastura. Kes dia mcm kuan2minit buat report ke ritrud la. Takde pon polis mai berangkut ritrud ke balai. Devices bole trace. Maybe dia gi cybercafe, guna computer office, guna henpon bibik or guna tablet kawan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2024 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan2 bermulut lohong ni memang patut disenyapkan!
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 08:07 PM | Show all posts
sbb perkataan geng secondhand je ke? iols rasa byk lagi komen yg makan dalam... and polis layan ke kes gini? akta sakit hati?
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 10:15 PM | Show all posts
Walaupun faktanya seken dah tapi x perlu la jadikan tu sebagai hinaan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 17-4-2024 06:29 PM
Meluat...yak abis nk merempan nk menyaman tp sampai hari tak nmpk sekor pun yg kena saman....kat b ...

Kita tunggu betulkah dia nak saman dan dia teruskan tak. Macam tak lut je setakat ckp dia 2nd hand.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Rambut   dalam roti -kek??? HUMAN hair is in your bread, pizza or pastry!
Truth.8Rambut dalam roti -kek??? HUMAN hair i
Views : 10294 Replies : 7
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 221850 Replies : 3936
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 20807 Replies : 22
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 34610 Replies : 103
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28454 Replies : 89
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92271 Replies : 875
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31692 Replies : 216
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3787 Replies : 32
Harry-Meghan kantoi lagi
manopHarry-Meghan kantoi lagi
Views : 19223 Replies : 12
Teka kerja apa
TomyamPutehTeka kerja apa
Views : 12573 Replies : 67

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:01 AM GMT+8 , Processed in 0.335065 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list