CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 5590|Reply: 5

Lelaki Bermisai Rakam Video Wanita Dalam Tandas Diburu

[Copy link]
Post time 17-4-2024 01:28 PM | Show all posts |Read mode






KOTA KINABALU – Seorang lelaki diburu ekoran disyaki merakam seorang wanita di dalam tandas sebuah pusat beli- belah bebas cukai di Jalan Haji Saman pada 6 April lalu.


Ketua Polis Daerah Kota Kinabalu, Asisten Komisioner Mohd Zaidi Abdullah memaklumkan mangsa wanita berusia lingkungan 20 tahun berkenaan telah membuat laporan pada 7 April lalu sekitar pukul 3.34 petang.


“Siasatan mendapati mangsa ketika masa kejadian menyedari ada individu tidak dikenali sedang memegang telefon bimbit di bawah pintu tandas kira-kira jam 8.40 malam.


“Tindakan suspek itu dipercayai untuk merakam gambar atau video mangsa di dalam bilik tandas terbabit,” katanya dalam kenyataan hari ini.


Beliau menyatakan hasil semakan kamera litar tertutup (CCTV) pusat beli-belah mendapati suspek adalah seorang lelaki berusia dalam lingkungan 20-an.


“Lelaki berkenaan ketika kejadian memakai baju berwarna hitam serta seluar coklat selain berselipar. Suspek juga mempunyai misai dan berjanggut nipis.


“Oleh itu, kita meminta orang awam yang mengenali atau mempunyai maklumat berkenaan individu dalam rakaman CCTV ini agar menghubungi pegawai penyiasat kes, Sarjan Wan Azman Mat Salleh di talian 012-8260050 bagi membantu siasatan,” katanya.


Sumber  – KOSMO! ONLINE
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2024 05:21 PM | Show all posts
ko tak tau ke bersepah video blue dalam internet nak tengok yg macam mana...dalam train..tandas semua ada. kawan aku la cerita jangan salah fhm pulak... apa ke bodoh risikokan diri pi rakam
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak @kakikuDibibirmu punya taste ni muka boboi chinkis gini.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Menunggu porummer ckp herlok.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh jah bah kalau kau, Encik Sabah Nur tersenyum sinis, ooops terlebih sudah, kau rasa? Oren? Malu apa bossku?

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka perogol bersiri yachhh! Celah mana yg herlokk noks!
Reply

Use magic Report

Follow Us
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Sejauh mana 'old school'nya anda..
fahdramliSejauh mana 'old school'nya anda
Views : 56228 Replies : 149
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 196999 Replies : 4559
JOM test mata korang?
fahdramliJOM test mata korang?
Views : 30625 Replies : 167
(QUIZ) Which Disney Princess Are You Based on What You Eat?
Ladyreverie(QUIZ) Which Disney Princess Are You Bas
Views : 26655 Replies : 100
Aneka Salad Yang Mudah & Menyihatkan
simpletongohAneka Salad Yang Mudah & Menyihatkan
Views : 4964 Replies : 29
Classic Butter Cake
Markonah_7Classic Butter Cake
Views : 4435 Replies : 30
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 74296 Replies : 2984
Teka teki botol
syidapink88Teka teki botol
Views : 73366 Replies : 315
Semasa meeting boss tiba-tiba cakap "saya kecewa dengan prestasi kerja kamu". Apa yang korang nak jawab?
admin6Semasa meeting boss tiba-tiba cakap "say
Views : 4144 Replies : 4
Novel yang berbekas di hati anda
fahdramliNovel yang berbekas di hati anda
Views : 57323 Replies : 183

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-6-2024 03:08 AM GMT+8 , Processed in 0.053095 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list