CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 8713|Reply: 81

‘Mak Cik Bawang’ Dakwa Intan Najuwa Cucuk Bibir? Tuan Badan Jawab – ‘Saya Overline Lips Saja’

  [Copy link]
Post time 17-4-2024 01:44 PM | Show all posts |Read mode






Pelakon Datin Intan Najuwa menafikan dirinya menyuntik bibir seperti didakwa seorang individu.


Menurut Intan, dia tidak melakukan sebarang suntikan dan menjelaskan hanya melukis bentuk bibirnya ketika memakai gincu.






"Makcik, saya tak cucuk bibir makcik. Saya overline saja lips saya masa pakai lipstick."


Intan menjelaskan mengenai perkara itu pada sebuah komen yang ditinggalkan seorang individu di Instagram miliknya dengan mendakwa dia menyuntik bibir.


"Intan ini cucuk bibir ke?"


Sementara itu, rata-rata wargamaya yang singgah ke ruangan balas turut mengkritik tindakan individu itu dan menegaskan aktres tersebut menggunakan teknik solekan untuk menampakkan bibirnya lebih tebal.


Terdahulu, netizen mempertikaikan foto yang memperlihatkan suami Intan iaitu Datuk Ahmad Azraf Azman menggunakan tongkat yang dianggap sekadar untuk bergaya.


Intan bagaimanapun menegaskan suaminya bukan mengikuti trend semasa, sebaliknya menanggung kesakitan akibat jatuh ketika melakukan aktiviti menunggang kuda.


Imbas kembali, Intan mendirikan rumah tangga dengan Ahmad Azraf Azman pada 18 Ogos 2023 dalam majlis yang berlangsung di sebuah pusat peranginan mewah di Desaru, Johor.


Sumber: Instagram/OhBulan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2024 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa mekap & rambut. Nampak la datin vibes.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 02:25 PM | Show all posts
kalau cucuk pun bukan pakai duit laki makcik...hahahha... she nampak classy ye walaupun tok laki berlengas berpeluh 24jam.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 03:10 PM | Show all posts
lantak laaaa
kayaraya apadehal
sok ni pepandai la tobat nasuha
jaga tepi kain sendiri jer boleh tak
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka corak kotak2 begini..
Sebab masa kecik2 mak.iols.suka.beli corak Gini untuk baju Raya iols..
Mengimbau nostalgia sangattttt
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
lantak hang la kak cucuk ke cicik ka
cuma nak ckp suka tgk style raya dia..
cantik sgt pape baju kurung pun dia pakai haha
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-4-2024 04:30 PM | Show all posts
Mcm Kylie Jenner, kta x cucuk tpi last2 cucuk
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni nampak classy bila jadi datin..ni la contoh datin muda..cantik baju raya dia semua
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-4-2024 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
santek..datin muda yg dressing sesuai dgn umur..cucuk pi la byk duit..yg skarang nampak bibir terjuih si pulut kuning amazon..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 10:33 PM | Show all posts
Buruk doh gambar tengah tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hoola at 17-4-2024 10:55 PM

fuhh mkin stylo mak datim kita

hari ni bgaya dgn beg cap apa?
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Haruskah meols dicarutkan kalau meols ckp meols adore jugak lah si katek ni?
Sbb dia nmpk mahal lah jugak. Contohnya, baju kurung dia pakai tu, maybe mahal maybe tak mahal. Betul tak. Sbb takde la ropol2 sarat barat ulu banat mcm si Nekta. Tapi si katik ni topap dgn rambut kepok2, makeup on point, rambut kaler lawa sesuai, handbag tak ott, kira just nice and nampak kemas terletak mahal. Hah gichew. Kalau nak kata Nekta tua kertu, ok, kalau compare dgn Datin lain, hah tgk si Eina senduk kayu? Haiyooooo sedey.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu ND pun orang kata cucuk bibir jugak kan.
Lepas tu ND buat tutorial tunjuk dia make up overline bibir dia.. memang beza lah.. tapi kalau betul2 cucuk pun tak mustahil.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2024 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 17-4-2024 11:59 PM
shernazz replied at 17-4-2024 03:20 PM
Iols suka corak kotak2 begini..
Sebab masa kecik2 mak.iols.suka.beli corak Gini untuk baju Raya iols ...


Tahun lepas tin wa menang baju raya retis paling lawa
Dia pakai baju oren bata bercorak bunga2 simple tp nampak classy laa

Artis jarang pakai yg bercorak selalu plain mcm baju pengantin.
Tp dia pakai so baru la nampak raya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 10:37 AM | Show all posts
MadameOnion replied at 17-4-2024 12:48 PM
Dia ni nampak classy bila jadi datin..ni la contoh datin muda..cantik baju raya dia semua

Jump scare pulak tengok profile pic you! Hahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 11:01 AM | Show all posts
ni baru betul datin dikalangan artis yang presentable n classy. datin2 artis lain..eehhmm...no komen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-4-2024 11:12 AM | Show all posts
sape tau baju dia brand apa ye
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 11:15 AM | Show all posts
shernazz replied at 17-4-2024 03:20 PM
Iols suka corak kotak2 begini..
Sebab masa kecik2 mak.iols.suka.beli corak Gini untuk baju Raya iols ...

dia pakai baju larney tu shernazz. aku baru belek semalam kat butik. cari baju tuk open hse. tapi tak mampu la aku beli hat ni. hahhaa

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 11:16 AM | Show all posts
dealova04 replied at 18-4-2024 11:12 AM
sape tau baju dia brand apa ye

Larney @RM599
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2024 01:41 PM | Show all posts

tgk kt web rm659. perghhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Sejauh mana 'old school'nya anda..
fahdramliSejauh mana 'old school'nya anda
Views : 56228 Replies : 149
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 196999 Replies : 4559
JOM test mata korang?
fahdramliJOM test mata korang?
Views : 30625 Replies : 167
(QUIZ) Which Disney Princess Are You Based on What You Eat?
Ladyreverie(QUIZ) Which Disney Princess Are You Bas
Views : 26655 Replies : 100
Aneka Salad Yang Mudah & Menyihatkan
simpletongohAneka Salad Yang Mudah & Menyihatkan
Views : 4964 Replies : 29
Classic Butter Cake
Markonah_7Classic Butter Cake
Views : 4435 Replies : 30
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 74296 Replies : 2984
Teka teki botol
syidapink88Teka teki botol
Views : 73366 Replies : 315
Semasa meeting boss tiba-tiba cakap "saya kecewa dengan prestasi kerja kamu". Apa yang korang nak jawab?
admin6Semasa meeting boss tiba-tiba cakap "say
Views : 4144 Replies : 4
Novel yang berbekas di hati anda
fahdramliNovel yang berbekas di hati anda
Views : 57323 Replies : 183

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-6-2024 03:09 AM GMT+8 , Processed in 0.063001 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list