CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 5799|Reply: 43

“Saya Boleh Kerja Bila-Bila Masa Saya Nak..” – Ada Yang Pertikai Keputusan Berehat Dari Berlakon, Intan Najuwa Bidas Para Lelaki ‘Bitter’

[Copy link]
Post time 10-6-2024 05:16 PM | Show all posts |Read mode




Aktres Datin Intan Najuwa meluahkan rasa kesal dengan respon sesetengah pihak tentang keputusannya untuk berehat dari berlakon bagi mengalihkan tumpuan pada suaminya, ahli perniagaan Datuk Ahmad Azraf Azman.


Kata Intan, dia memberitahu orang ramai tidak perlu risau dengan tindakannya untuk berehat memandangkan dia mempunyai hasil pendapatan sendiri.


"Di sini saya nak jelaskan, saya ada karier, aset, bisnes dan kewangan sendiri. Jadi, bila saya ambil keputusan untuk berehat sebentar dari berlakon dan duduk di rumah, saya rasa ianya bukan menjadi masalah korang."


Tambah aktres ini, niatnya ingin meluangkan masa dengan suaminya di sampaing ia juga merupakan permintaan dari pasangannya itu.


"Jadi biarlah saya enjoy alam perkahwinan ini, dan itu juga adalah permintaan daripada suami. Seorang isteri yang baik kena dengar cakap suami, kan?"



"Saya juga boleh bekerja bila-bila masa yang saya nak. Tenang lah korang, ini baru tahun pertama saya berkahwin, biarlah saya luangkan masa dengan suami."


  



Bukan itu sahaja, pelakon drama Jesnita itu turut membidas netizen terutamanya lelaki yang menganggap para wanita hanya bergantung pada duit suami.


"Jangan risau, kami wanita tak perlu duit lelaki. Kami ada karier dan duit sendiri. Kami tahu macam mana nak ada kewangan sendiri walaupun di rumah, kami masih boleh sediakan semuanya sendiri."

  



"Tak payah berlagak macam kami ni kejar duit lelaki, kami tak berminat."


SUMBER : Instagram/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2024 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tertinggal bas. Kat mana dia cakap nak rehat drpd berlakon? Lepas tu, kat mana pulak komen yg menggelabah kata dia harap duit laki tu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
bior ler dia.. duit laki dia bukan laki orang
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry datin..mula2 iols mcm suka kat you tapi lama2 mcm naik meluat pulak
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dia mmg kena create org kata kat dia supaya org sentiasa igt dia ke? Jd datin biar classy sikit eh. Datin2 otai yg tgk gelak jer..tk perlu semua kena tunjuk. byk kes yg suka tunjuk ni akhirnya tersungkur. byk mata memerhati.. quite lifes doesn't mean u tk having a fab lifes.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
ish si tintan nih takde sapa kisah ko keja ke dok rumah ke..duduk rumah tu somi nak suruh abis kan study la tu..lama dah tak pegang buku hadap exam kan…ke dah quit tak blajar dah?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-6-2024 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin mengganas yaaaa tintan reply statement,,,dulu single chill2 jer ,,,skrang ni kena selalu ingatkn org yg dia kaya and ada title,,dasar jakun
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
amboi3x mnjwb pulak mak datin kitaaaa
cuba chil2

so today flex brand apa

-netijem
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2024 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai awat bitter sangat ngan cakap2 orang. Bolayan sajalah. Tak susah pung.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
masa sheols nikah i ada komen lepas tengok video sheols i komen eh menggediknya dapat orang kaya, takde rasa segan ke . lepas tu ada forumer tu tegur kata TinTan ni memang anak orka mana ada nak kagum sangat pun reta laki dia.
tengok sekarang kemain defensif bila orang cuit sikit ,Patut selayaknya diwhoareyus jach semua netizen sambil booking flight first class gi maldives ke,
switzerland ke. tade masa aih nak serang balas netizen low class hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku ada peluang mcm tintan ni, aku pn nk cuti setahun tnpa gaji. Best wooo...
Korang expect jwpn mcm mn dr retis? Selama ni pn mmg sejenis show off kn.
Btw, laki anzalna mmg kayo ke? Sbb x berlakon langsung dh. Bisnes pn x nmpk dia promote. Kalau fauziah gous tu ada jg bisnes.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
semoga baik2 aja En. Wahid

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada tak setel lg dgn ex tunang kot, bukan nak kata kat netizen sgt tu

Like try hard nak show his current man ni best sgt eh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
buat ape korang layan
time ni mmg la tak heran nak job belakon
esok2 dia tau la...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 09:07 PM | Show all posts
sape pertikai?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti jantan sengkek
yg persoalkan tuh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2024 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Semenjak jadi datin ni sentap je menjang eh.. iouls tengok anak VT si kerisik tu flaunting aman2 je. Komen2 bodoh pon dia xlayan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 10:57 PM | Show all posts
makcun14 replied at 10-6-2024 12:57 PM
masa sheols nikah i ada komen lepas tengok video sheols i komen eh menggediknya dapat orang kaya, ta ...

Tah lah tak tahu mana satu betulIols baca dlm forum ni
kata yg kaya tu apak tiri dia
Iols Ingat2 gitteww je


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 10-6-2024 09:46 PM
Semenjak jadi datin ni sentap je menjang eh.. iouls tengok anak VT si kerisik tu flaunting aman2 je. ...

Mana xsentap dah duduk rumah Aje kejenya HP berjahit jelah kat tangan sambil scroll2 komen netizen lepastu bitter sendiri reply komen secara rempit. KLU dia busy xde masa nak balas pun. Lama2 dia Weng sendiri. Dia selesa dengan life sekarang bior dia merasa dulu sambil Flex.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 11:58 AM | Show all posts
mEOLLS doakan ada artis atau wanita secantik Peah BArakbah sondol laki dia, opastu baru dia menceceh nak buat comebcak aa gitu hati hityam meolss berdoa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 01:01 PM GMT+8 , Processed in 0.265586 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list