CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3901|Reply: 11

"Mungkin sudah tiba masanya Behar mengundurkan diri" – Leona dan Rees mula dikenali, Azhar Sulaiman nak undur diri dari dunia hiburan

[Copy link]
Post time 10-6-2024 05:20 PM | Show all posts |Read mode




Pelakon Azhar Sulaiman tampil memberi nasihat buat kedua anaknya, Kasih Iris Leona dan kembar, Andika Rees setelah mereka berdua tampil dalam sebuah program hiburan anjuran Astro.


Kata Azhar, dia mungkin akan mengundur diri kerana kedua-dua anaknya seperti sudah tahu membawa diri dan haluan masing-masing.


  



"Mungkin sudah tiba masanya Behar mengundurkan diri dari Public Eyes. My Twins, Rees & Leona nampaknya sudah tahu membawa diri dan terbang sendiri."


"Nasihat Daddy, jadilah orang yang berguna kepada masyarakat dan sentiasa bersikap seperti Padi."


Anak Azhar Sulaiman terutamanya Kasih Iris Leona sering mencuri tumpuan warga maya gara-gara perkongsiannya mengenai aktiviti harian di media sosial.


  



Malah, Leona yang muncul dalam satu podcast tampil menuai pelbagai respon positif dalam kalangan netizen gara-gara personalitinya yang matang meskipun masih berada di usia yang muda.


SUMBER : Instagram/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2024 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mami behar nk undur diri kena deactivate semua social account ye..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
oh leona dgn kembar dia jadi jemputan ke kat sepahtu live tu

ye ye je mami kang jari lemari mami tu tahan ke tak dari socmed agaknya...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mami azhar kena jadi manager kepada twins untuk berapa tahun bagi monitor anaknya kalau yg ada terlibat dalam bidang seni. Nanti anak-anak dah berginjak 25 or 26 tahun ke boleh retired dah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
hemsem rees
achik booking rees ye daddy
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2024 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
K bye
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-6-2024 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Rees tu hensem semoga pandai bawa diri la ye
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 05:32 PM | Show all posts
daku suka la tengok csr dia buat dengan dadi dia, tulus je kata2. daku pun insaf sekali
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 05:35 PM | Show all posts
Edited by Parit.Hilton at 11-6-2024 05:37 PM

hari tu iols terbaca artikel kat FB majalah Remaja.

depa tulis situ Ar Azhar Sulaiman. heols memang ada Ar ka?




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Behar sila deactivate all ur social media. Berlakon ok je. Best kot tengok behar dlm series keluarga iskandar & PHC. Dgn rupa kecut behar kalo watak junkie & homeless tu nampak real sgt. Ini bukan menganjing, ini pujian behar...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 09:55 AM | Show all posts
okay, bye
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2024 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 12-6-2024 12:52 AM
Behar sila deactivate all ur social media. Berlakon ok je. Best kot tengok behar dlm series keluarga ...

Watak homeless yg ada urban vibe.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92865 Replies : 1157
Lelaki warga asing dakwa diliwat tarik balik laporan polis, suspek dibebaskan
mojarean_XLelaki warga asing dakwa diliwat tarik b
Views : 14269 Replies : 34
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85751 Replies : 3837
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 3966 Replies : 7
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21329 Replies : 353
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 35708 Replies : 108
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 58908 Replies : 104
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 120973 Replies : 1634
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 35973 Replies : 42
TERKINI: Albertine Leo ditemui selamat di Batang Kali, 3 suspek termasuk seorang wanita yang ditahan    - Polis Selangor
YgBenarTERKINI: Albertine Leo ditemui selamat d
Views : 39322 Replies : 108

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 06:34 PM GMT+8 , Processed in 0.418221 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list