CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 7872|Reply: 42

Lelaki ‘Singlet’ Putih Gaduh Dengan Tauke Kedai Runcit Akui Mampu Menang Kalau Dirinya Tak Mabuk

  [Copy link]
Post time 11-6-2024 11:38 AM | Show all posts |Read mode




Baru-baru ini tular satu video menunjukkan seorang lelaki India bergaduh dengan seorang lelaki cina yang merupakan ‘tauke’ kepada kedai runcit itu di Pulau Pinang.


Kalau korang tengok video itu, lelaki berbangsa India itu dalam keadaan mabuk dan telah tewas dalam pergaduhan itu.


Walau bagaimanapun, video itu telah menjadi bahan jenaka netizen. Siap ada yang samakan dia jadi Grand Theif Auto (GTA) in real life lagi. Kah!


Terbaru! Menerusi satu video di Tiktok, lelaki India itu tampil menjelaskan kejadian kejadian sebenar.





Pada awalnya, lelaki India itu nak beli barang di kedai tapi dilayan buruk oleh ‘musuhnya’ itu. Tercabar dengan provokasi tersebut, dia yang berada dalam keadaan mabuk terus menyahut cabaran setelah diasak untuk bergaduh secara ‘one by one’.


"Saya nak beli barang kenapa awak cakap macam ni, lepas tu dia cakap awak tak puas hati ke? marilah gaduh ‘one by one’."


"Saya pun ada ‘black belt’ karate, kalau tak mabuk mesti itu orang sudah kena (belasah)."





Lelaki India itu juga sempat memohon maaf kepada semua kerana mencetuskan kekecohan ketika mabuk.


Kredit: Tiktok/OhMedia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun rasa cam tu. Scene gaduh tu lemah giler. Kalo kak @pooh~key join konpemlah dia menang
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha ambil pengajaran lah ya
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 11:58 AM | Show all posts
sembang memang boleh kencang. mcgregor pun sembang boleh tapau khabib sampai sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 11-6-2024 11:43 AM
Iols pun rasa cam tu. Scene gaduh tu lemah giler. Kalo kak @pooh~key join konpemlah dia menang

Ijinkan akak ambik move rikishi lantes mengenakan gelek punggung kat muka heols sissy.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
aiyoooo eloklah kalah katalah kalao ko tak mabuk, jd kes bunoh pulak mcm mana? apoo tak move on
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-6-2024 12:50 PM | Show all posts
terpaksa tgk semula bedio sbb nak tgk si kucing penyibuk tu

anne vs gege
dimohon buat perlawanan semula
in kali in the ring okeh
confirm penuh stadium
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya tohan.
Keling mabuk todi kna kungfu pn jadik isu semasa.
Lemah!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 12:55 PM | Show all posts
sekali tengok video pun aku tau ane tu mabuk sebab macam langsung tak melawan. Orang yang kata orang mabuk ni kuat agaknya tak pernah tengok orang mabuk kot.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Somehow i suka tgk kalu cina india ni cakap Melayu..wpon broken..nmpak la Malaysian tu kan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Boring.
Korang npc je.main character si kucing tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 01:12 PM | Show all posts
sian kome penat bergasak

yg viral kucen tu je
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 01:39 PM | Show all posts
gigih heols explain kat org. lol. sape suh mabuk kan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko mabuk mana ko waras dan boleh ingat apa berlaku...India lain elok je beli barang...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah lah jelaskan pape, nanti sendiri terprovoke silap2 membawa round 2 kat luar. Tiberrr.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 03:20 PM | Show all posts
Decaffeinated replied at 11-6-2024 12:55 PM
sekali tengok video pun aku tau ane tu mabuk sebab macam langsung tak melawan. Orang yang kata orang ...

tak melawan hapenye....?
dia pi hempuk helmet kat kepala auncle cino tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2024 03:49 PM | Show all posts
ada gambar terkini kucen tu? hehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sembang kencang bab* boleh terbang. Berlagaknya lahai. Pemenangnya adalah cik kucing. Muktamad.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasni kumpul follower boleh review barang sedekah gifts.


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2024 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
eh ada sambungan plakkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 09:17 PM GMT+8 , Processed in 0.066097 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list