Kalau nak cerita manfaat makan jamu memang panjanglah senarainya. Yang penting, tujuan makan jamu adalah sebagai salah satu cara terbaik untuk menjaga kesihatan tubuh badan.
Lebih berkesan jika jamu yang diamalkan dihasilkan sendiri, macam petua yang menjadi viral baru-baru ini. Memang hebat, menurut perkongsian dari Kak Mas, bibiknya sudah beranak sepuluh, kulit licin dan lembut, berat badan tak pernah naik, jarang sakit dan sihat luar dalam. Apa rahsianya? Ini dia Resipi Jamu Bibik Dalam masa dua hingga tiga minggu memang akan nampak perubahan yang bagus. Selepas itu boleh kurangkan pengambilannya, mungkin hanya 3 hingga 4 kali seminggu. Jangan lupa minum air putih lebih okay? Selamat mencuba! -CARI Kredit Resipi: Kak Mas |
17
Bagus |
7
Marah |
14
Terkejut |
11
Sedih |
11
Lawak |
8
Bosan |
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Anonymity
Deidra replied at 25-10-2017 12:59 PM
Ubi kecur dgn temu kunci tu camno ghupo eh. Aku failed betul bab2 nama sayuran dan tumbuhan ni
lee~ann replied at 25-10-2017 01:05 PM
ubi kencur tu setengah org panggil cekur. daun dia sedap buat ulam, ubi dia selalu org buat masak ...
haryatie replied at 25-10-2017 01:07 PM
ubi kencur n temu kunci tu benda alah apa
tp mcm kerepot jugak bibik nya..
fushimi replied at 25-10-2017 01:22 PM
luarannya aja nampak kerepotnya sistur
dalamannya masih segar dan terkemut kemut sentiasa
haryatie replied at 25-10-2017 01:27 PM
cehhhh..yerr ker..
ADVERTISEMENT