CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

‘Ehh? Pengecut Rupanya Block Kita, Ingat Hebat Sangat’ – Puteri Sarah Bengang Digelar Geng ‘Secondhand’

17-4-2024 08:47 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 10495| Komen: 21

Description: Pelakon Puteri Sarah meluahkan rasa bengang di media sosial apabila dirinya dan pelakon Bella Astillah digelar geng ‘secondhand’ oleh seorang individu.


Pelakon Puteri Sarah meluahkan rasa bengang di media sosial apabila dirinya dan pelakon Bella Astillah digelar geng ‘secondhand’ oleh seorang individu.

Menerusi perkongsian di X, individu tersebut meninggalkan komen berbaur hinaan di sebuah video Sarah di Instagram yang melakukan trend ‘Alamak Raya’ bersama Bella dengan melabel mereka geng barangan terpakai.



"Geng secondhand ke ni?"

Tidak berdiam diri, Sarah bertindak ‘screenshot’ komen tersebut dan mendedahkan individu yang berkata demikian.

"Ni lah nama Instagram dia – smafiq. Kemain kau komen hina aku dan Bella Astillah. Kat sini (X) pengecut pulak.


"Sebenarnya banyak je jantan sakit mental penuh dekat komen Instagram tu tapi yang dia ni tak berhenti-henti. @afiqazni kenapa block aku?"

Individu berkenaan dipercayai berkali-kali meninggalkan komen berbaur hinaan terhadap mereka sehingga Sarah terpaksa mendedahkan identitinya di X.

Sumber: X/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 17-4-2024 08:48 AM
Diam la sundal!
Quote Kurex 17-4-2024 08:49 AM
Tak classy dua ketul ni
Quote Thunderclouds 17-4-2024 08:55 AM
Dh bkali tukaq tgn kot.
Yg komen tuh br kluaq gua ka hapa
Quote jalfa 17-4-2024 08:58 AM
Koyak plak dah....pasah sendal no dua...tapi ni pakej nak saman sokmo....
Quote ihtisyam1 17-4-2024 09:00 AM
memang gedik pun 2 orang ni..... diaorang je la janda tersakiti dalam dunia ni
Quote s@s@ 17-4-2024 09:03 AM
nasib baik org tu x ckp 3rd hand
Quote helicornia 17-4-2024 09:06 AM
wpun depa gedik tp tak elok la sebut 2nd hand
org yg ckp 2nd hand tu dh sama level je pun dgn minah2 ni
klu mak kita yg balu/janda org sebut 2nd hand apa kita rasa?
Quote lightheaded67 17-4-2024 09:07 AM
masalah nya budak duk tggal komen tu pun, hamak no ko dgn acik retis kot kalau nyampah sgt pun. kadg ni cari punca nk mbuli aje. pbuatan pkataan. huhu aku pun sama gak lah ,tga blajor kurg kurg kan beria sgt campur pkara tak mekdah. hiburan lain... ni drama mat
Quote CiliApiPedas 17-4-2024 09:32 AM
Ko boleh diam tapi ko memilih utk membalas
Quote CiliApiPedas 17-4-2024 09:32 AM
Makanya berjaya la provokasi ituu
Quote nolya 17-4-2024 10:06 AM
Edited by nolya at 17-4-2024 10:09 AM

Ada  sbhgn manusia memang suka kepoh kepada perkara yg bukan hak?  Kenapa harus begitu walhal perkara yg dikatakan tak ade kena mengena dgn dia. First hand ke, 2nd hand ke, so what? Sengaja nak sakitkan hati? Itulah tanda membuktikan hati orang yg bercakap itu sakit. Tak jaga cakap, tak jaga lidah bererti orang itu tak berakhlak @ kurang ajar!.
Quote blekkep 17-4-2024 10:08 AM
celaka jantan sial ni..kalo ckp janda gedik aiols sokong yach...ni ckp sekenhen kurang ajar sgt yach
Quote seri_mawr 17-4-2024 11:39 AM
sarah patut buat x peduli jek mulut2 longkang mcm gitu...
esok2 mak dia ke...adik beradik perempuan dia...or anak2 perempuan dia di secondhand kan oleh org lain baru dia ada akal..
Quote doubleA 17-4-2024 12:52 PM
Jantan low class mana la tu kuat hina org. Low classss
Quote jihyomelly 17-4-2024 01:04 PM
jantan gini mulut hansuang meminta2 sgt kang kawin bini second hand rasain
Quote I.K.A888990 17-4-2024 02:59 PM
yg jantan tu pun kemain kau ye
tak pandang2 dulu ke kiri kanan kau tu
Quote tasha 17-4-2024 03:01 PM
Kurex replied at 17-4-2024 08:48 AM
Diam la sundal!

ambik kau....sundal terus
Quote emera 17-4-2024 03:04 PM
Alaaaahhhh jantanbtu pun ntah2 bini dia bekas2 org dia x taw
Quote HoneyManjer 17-4-2024 03:06 PM
hahahha...
dah betul pun nok...
terimala hakikatnya
ko mmg bukan anak dara like a virgin touched for the very first time gittchew

Lihat semua komen(21)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-5-2024 05:50 PM GMT+8 , Processed in 0.053284 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top