CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Wanita Kecewa Tunang Tak Nak ‘Expose’ Diri Sebab Giginya Berterabur – ‘Siap Mengaku Ex Dia Lagi Lawa’

17-4-2024 09:02 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 12758| Komen: 65

Description: Seorang wanita tampil meluahkan rasa kecewa terhadap tunangnya yang dikatakan tidak mahu untuk memperkenalkan dirinya kepada orang ramai.
Gambar Sekadar Hiasan



Seorang wanita tampil meluahkan rasa kecewa terhadap tunangnya yang dikatakan tidak mahu untuk memperkenalkan dirinya kepada orang ramai.

Menerusi perkongsian yang dikongsikan semula di aplikasi X, wanita tersebut mendakwa tunangnya segan untuk berbuat demikian kerana malu dengan keadaan giginya yang tidak teratur.


Lebih menyedihkan ialah apabila tunangnya turut membandingkan kecantikannya dengan bekas kekasihnya yang terdahulu malah mengatakan mereka lebih cantik berbanding dirinya.


"Minggu lepas, tunang saya mengaku yang dia malu nak ‘expose’ saya sebab gigi saya berterabur and bekas kekasih dia lagi lawa."

Tambah wanita itu lagi, pengakuan tunangnya itu sedikit sebanyak telah membuatkan dirinya berasa begitu kecewa dan tiada mood untuk menyambut hari raya.

Perkongsian wanita itu telah meraih perhatian wargamaya yang rata-ratanya turut bersimpati dengan nasib yang menimpanya.

Netizen juga menasihati wanita itu untuk memutuskan pertunangannya bersama lelaki yang tidak tahu menghargai dirinya.



Sumber: Aplikasi X/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Decaffeinated 17-4-2024 09:09 AM
Ko balas la balik batang ex ko dulu lagi nalla tahan lebih lama. Harap kerajaan dapat selesaikan masalah rakyat ini secepat mungkin. Acik2 sila bagi cadangan. 5 markah mod bagi.
Quote chandrahusin 17-4-2024 09:13 AM
alahaiii
masalah dunia betul
kau tinggalkan je dia
kumpul duit
pakai braces
lps tu kau ambik gamba gigi kau yg dh cantik tu
hantar ke dia
Quote lightheaded67 17-4-2024 09:15 AM
haha aku teketawa lah. ngenang mesti budak tu pun nanhado. kot hot sgt pakej kaya mesti ex tak tggal. gigi leh pakai braces dek oi. over tau, rosak raya pasal jantan nanhado
Quote JulietTheOrange 17-4-2024 09:31 AM
ngadu sane sini, ujung2 tetap jua ngn tunangnye itu smpi kawen
nnt dh kawen, wat luahan kat pesbuk KRT pulak
Quote Yoonggi 17-4-2024 10:06 AM
pls dump him pastu p buat braces, lawakan diri, live life to the fullest. that's the best revenge
Quote matjerk 17-4-2024 10:19 AM
Pastu kena mengadu di X?
Dengan harapan?
Ada yg berkehendakkan kamu yg gigi terabur?
Ada yg boleh sponsor perbaiki gigi kamu?
Tell me sisss WHY?
Quote matjerk 17-4-2024 10:21 AM
Iklan gihi pelsu jap
[ig]https://www.instagram.com/reel/C5uyS-3LFIB/?igsh=MTJhZWY5OGQ0aDNjNg==[/ig]
Quote olaoli 17-4-2024 10:25 AM
matjerk replied at 17-4-2024 10:19 AM
Pastu kena mengadu di X?
Dengan harapan?
Ada yg berkehendakkan kamu yg gigi terabur?

dambakan hauskan perhatian nurtijen gituu. kalau nurtijen reply maka rasa disayangi konsepnya
Quote salimrock 17-4-2024 10:28 AM
poyo la tunang lu, kalo ex gf dia lawa2 kenapa ko tinggal kn?ke ko kena tinggal , pergila kt ex ko tu,

mudah je ...
Quote vespa_oren 17-4-2024 10:37 AM
lightheaded67 replied at 17-4-2024 09:15 AM
haha aku teketawa lah. ngenang mesti budak tu pun nanhado. kot hot sgt pakej kaya mesti ex tak tggal ...

bru aku terbaca quote kt fb semalam, laki jadikan isteri wanita yg boleh penuhi komitmen dia dari segi kewangan, lebih kurang gitulah
Quote cantthinkofany 17-4-2024 10:48 AM
minta maaf la...tap[i aku pelik....why orang2 mcm ni still hanging on when you are no longer being appreciated?....move on la weiiii....life does not stop just because someone does not recognized your existence...ada ramai lagi yg sayang and akan bersyukur ko hadir dalam diri diarang...
Quote dua_chzy 17-4-2024 10:54 AM
Cam best ja platform ni baca2 menyibuk masalah bbnus.
Quote She-Ra 17-4-2024 11:04 AM
ada yg sanggup pakai braces bila dh kertu semua gegara utk menarik perhatian org yg dia suka
masing2 punya cara, usaha.. raikan jela
cuma tak best bila ko ngadu domba "seksa jiwa raga, sakit teruk, takleh mkn, menyesal yada yada yada" selepas baru beberapa hari pakai
takkan tak baca review org yg pakai braces sebelum pakai
dh tau kan apa yg akan ko hadap, jd hadap la.. nak cantik kan, nak tarik perhatian org yg disuka tu kannn..  hadapppp
Quote seri_mawr 17-4-2024 11:04 AM
dah knp pi tunang....awat x bertunang dgn ex dia yang lawa2...
ke mamat tu pun lupa x tgk cerminnn....

gigi terabur boleh pi pasang bracess....
klu perangai tunang tu huduh sila angkat kkaki jek la....usah nak hadap sgt nak berlaki klu menyakitkan hati...kemurungan esok2...
Quote She-Ra 17-4-2024 11:04 AM
ada yg sanggup pakai braces bila dh kertu semua gegara utk menarik perhatian org yg dia suka
masing2 punya cara, usaha.. raikan jela
cuma tak best bila ko ngadu domba "seksa jiwa raga, sakit teruk, takleh mkn, menyesal yada yada yada" selepas baru beberapa hari pakai
takkan tak baca review org yg pakai braces sebelum pakai
dh tau kan apa yg akan ko hadap, jd hadap la.. nak cantik kan, nak tarik perhatian org yg disuka tu kannn..  hadapppp
Quote seri_mawr 17-4-2024 11:06 AM
dah knp pi tunang....awat x bertunang dgn ex dia yang lawa2...
ke mamat tu pun lupa x tgk cerminnn....

gigi terabur boleh pi pasang bracess....
klu perangai tunang tu huduh sila angkat kkaki jek la....usah nak hadap sgt nak berlaki klu menyakitkan hati...kemurungan esok2...
Quote Belibis 17-4-2024 11:07 AM
Jehan tu ok jer gigi sekarang berbanding dulu..janji ko ada duit.
Quote BoongaKertas 17-4-2024 11:12 AM
mmg wujud ya jantan mcm ni. rasa dia plg hensem. pastu belittle org lain. yih! budus
Quote mojarean_X 17-4-2024 11:15 AM
Enjoy lah dulu dik tinggalkan je jantan sengkek tu. Happy2 kan diri enjoy smpi dh nk masuk 40s. Kalo bertuah adalah sskjp kaya masuk meminang. Jgn percaya sgt jadual andartu si ipan tu

Lihat semua komen(65)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-5-2024 05:26 PM GMT+8 , Processed in 0.064138 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top