CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Cikgu Berstatus Isteri Orang Ditangkap Berbogel, Rupanya Kantoi Buat ‘Projek’ Dengan Pelajar Dalam Kereta

17-4-2024 12:50 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 4466| Komen: 11

Description: Seorang guru bahasa Inggeris yang mengajar di Hamilton High School West di Trenton, Amerika Syarikat dituduh melakukan serangan seksual terhadap seorang pelajar lelaki.


Seorang guru bahasa Inggeris yang mengajar di Hamilton High School West di Trenton, Amerika Syarikat dituduh melakukan serangan seksual terhadap seorang pelajar lelaki.

Memetik laporan NDTV, tertuduh yang dikenali sebagai Jessica Sawicki berusia 37 tahun bersama seorang pelajar lelaki ditemui dalam keadaan tidak berpakaian di dalam sebuah kereta, pada Ahad.

Difahamkan, mereka berdua melakukan hubungan seksual di bahagian tempat duduk belakang kereta milik pelajar terbabit yang dikatakan masih di bawah umur.

Menurut afidavit, Sawicki mengaku telah melakukan perbuatan tidak senonoh itu sebanyak lima kali sejak Disember tahun lalu.

Susulan daripada itu, tertuduh telah dihadapkan ke mahkamah dan didakwa atas lima pertuduhan serangan seksual tahap dua kerana mengancam kebajikan kanak-kanak.

Sawicki diberi cuti sementara dan pihak sekolah juga memberi kerjasama penuh ke atas siasatan berkenaan.


Sumber: NDTV/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zuuu 17-4-2024 01:13 PM
Terkejut aq baca tajuk ingatkan kat malaysia tadi...
Quote KamikuP 17-4-2024 02:21 PM
Hoh.. meolls ingatkan cikgu yang bercanda dgn pelajar kat pantai yg kene sergah ngan abang budak laki tu.. ekekekek
Quote dua_chzy 17-4-2024 02:24 PM
Cikgu ni, lakinya hensem jah. Lulusan Harvard lagik.

Memang fetish bebudak kot. Aiols bet musti budak tu budak klas ujung macam laki si Mary Kay tu.
Quote prince_marhaen 17-4-2024 02:28 PM
kat Malaysia cikgu sundal level tepi pantai je...paling2 pun ajak masuk stor sukan...ehehehehehe
Quote ultra78 17-4-2024 02:37 PM
zuuu replied at 17-4-2024 01:13 PM
Terkejut aq baca tajuk ingatkan kat malaysia tadi...

Biasalah. Thread Wartawan CARI tak ada tag Tempatan atau Dunia
Quote _blackbird 17-4-2024 02:54 PM
igtkan kejadian di teluk cempedak
Quote gideoncross 17-4-2024 04:15 PM
prince_marhaen replied at 17-4-2024 02:28 PM
kat Malaysia cikgu sundal level tepi pantai je...paling2 pun ajak masuk stor sukan...ehehehehehe

X slesa buat dlm stor, panas truk & x cukup oxygen. Nnti pngsan msa tngh "brsukan" lgi susah
Quote gideoncross 17-4-2024 04:15 PM
_blackbird replied at 17-4-2024 02:54 PM
igtkan kejadian di teluk cempedak

Skalinya kat Jackfruit Bay, NY, US
Quote kakikuDibibirmu 17-4-2024 04:17 PM
zuuu replied at 17-4-2024 01:13 PM
Terkejut aq baca tajuk ingatkan kat malaysia tadi...

Terkejut tak apa, tak sengaja, dimaafkan di sisi syarak, selagi ada "ter" memang tak apa
Quote jejai 17-4-2024 05:22 PM
mesti cikgu tu gundu
Quote Zazama 20-4-2024 12:08 AM
Si suami, kalau dah ada yg report tu, jgnlah dok diam jek. Org tak akan report kalau tak betul. Jangan jd suami dayus ye.

Lihat semua komen(11)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-5-2024 06:49 PM GMT+8 , Processed in 0.049544 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top