CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

‘Mak Cik Bawang’ Dakwa Intan Najuwa Cucuk Bibir? Tuan Badan Jawab – ‘Saya Overline Lips Saja’

17-4-2024 01:44 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 8511| Komen: 81

Description: Pelakon Datin Intan Najuwa menafikan dirinya menyuntik bibir seperti didakwa seorang individu.


Pelakon Datin Intan Najuwa menafikan dirinya menyuntik bibir seperti didakwa seorang individu.

Menurut Intan, dia tidak melakukan sebarang suntikan dan menjelaskan hanya melukis bentuk bibirnya ketika memakai gincu.


"Makcik, saya tak cucuk bibir makcik. Saya overline saja lips saya masa pakai lipstick."

Intan menjelaskan mengenai perkara itu pada sebuah komen yang ditinggalkan seorang individu di Instagram miliknya dengan mendakwa dia menyuntik bibir.

"Intan ini cucuk bibir ke?"

Sementara itu, rata-rata wargamaya yang singgah ke ruangan balas turut mengkritik tindakan individu itu dan menegaskan aktres tersebut menggunakan teknik solekan untuk menampakkan bibirnya lebih tebal.


Terdahulu, netizen mempertikaikan foto yang memperlihatkan suami Intan iaitu Datuk Ahmad Azraf Azman menggunakan tongkat yang dianggap sekadar untuk bergaya.

Intan bagaimanapun menegaskan suaminya bukan mengikuti trend semasa, sebaliknya menanggung kesakitan akibat jatuh ketika melakukan aktiviti menunggang kuda.

Imbas kembali, Intan mendirikan rumah tangga dengan Ahmad Azraf Azman pada 18 Ogos 2023 dalam majlis yang berlangsung di sebuah pusat peranginan mewah di Desaru, Johor.

Sumber: Instagram/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote anilanil 17-4-2024 02:02 PM
Lawa mekap & rambut. Nampak la datin vibes.
Quote prince_marhaen 17-4-2024 02:25 PM
kalau cucuk pun bukan pakai duit laki makcik...hahahha... she nampak classy ye walaupun tok laki berlengas berpeluh 24jam.. haha
Quote HoneyManjer 17-4-2024 03:10 PM
lantak laaaa
kayaraya apadehal
sok ni pepandai la tobat nasuha
jaga tepi kain sendiri jer boleh tak
Quote shernazz 17-4-2024 03:20 PM
Iols suka corak kotak2 begini..
Sebab masa kecik2 mak.iols.suka.beli corak Gini untuk baju Raya iols..
Mengimbau nostalgia sangattttt
Quote I.K.A888990 17-4-2024 03:28 PM
lantak hang la kak cucuk ke cicik ka
cuma nak ckp suka tgk style raya dia..
cantik sgt pape baju kurung pun dia pakai haha
Quote gideoncross 17-4-2024 04:30 PM
Mcm Kylie Jenner, kta x cucuk tpi last2 cucuk
Quote MadameOnion 17-4-2024 08:48 PM
Dia ni nampak classy bila jadi datin..ni la contoh datin muda..cantik baju raya dia semua
Quote jihyomelly 17-4-2024 08:58 PM
santek..datin muda yg dressing sesuai dgn umur..cucuk pi la byk duit..yg skarang nampak bibir terjuih si pulut kuning amazon..
Quote Sazreena 17-4-2024 10:33 PM
Buruk doh gambar tengah tu..
Quote Hoola 17-4-2024 10:52 PM
Edited by Hoola at 17-4-2024 10:55 PM

fuhh mkin stylo mak datim kita

hari ni bgaya dgn beg cap apa?
Quote Carcosa 17-4-2024 11:01 PM
Haruskah meols dicarutkan kalau meols ckp meols adore jugak lah si katek ni?
Sbb dia nmpk mahal lah jugak. Contohnya, baju kurung dia pakai tu, maybe mahal maybe tak mahal. Betul tak. Sbb takde la ropol2 sarat barat ulu banat mcm si Nekta. Tapi si katik ni topap dgn rambut kepok2, makeup on point, rambut kaler lawa sesuai, handbag tak ott, kira just nice and nampak kemas terletak mahal. Hah gichew. Kalau nak kata Nekta tua kertu, ok, kalau compare dgn Datin lain, hah tgk si Eina senduk kayu? Haiyooooo sedey.
Quote oggy 17-4-2024 11:22 PM
Dulu ND pun orang kata cucuk bibir jugak kan.
Lepas tu ND buat tutorial tunjuk dia make up overline bibir dia.. memang beza lah.. tapi kalau betul2 cucuk pun tak mustahil.
Quote Suchi 17-4-2024 11:58 PM
Edited by Suchi at 17-4-2024 11:59 PM
shernazz replied at 17-4-2024 03:20 PM
Iols suka corak kotak2 begini..
Sebab masa kecik2 mak.iols.suka.beli corak Gini untuk baju Raya iols ...


Tahun lepas tin wa menang baju raya retis paling lawa
Dia pakai baju oren bata bercorak bunga2 simple tp nampak classy laa

Artis jarang pakai yg bercorak selalu plain mcm baju pengantin.
Tp dia pakai so baru la nampak raya.
Quote marchikobonzo 18-4-2024 10:37 AM
MadameOnion replied at 17-4-2024 12:48 PM
Dia ni nampak classy bila jadi datin..ni la contoh datin muda..cantik baju raya dia semua

Jump scare pulak tengok profile pic you! Hahahahha
Quote chikumanis 18-4-2024 11:01 AM
ni baru betul datin dikalangan artis yang presentable n classy. datin2 artis lain..eehhmm...no komen
Quote dealova04 18-4-2024 11:12 AM
sape tau baju dia brand apa ye
Quote pittjie 18-4-2024 11:15 AM
shernazz replied at 17-4-2024 03:20 PM
Iols suka corak kotak2 begini..
Sebab masa kecik2 mak.iols.suka.beli corak Gini untuk baju Raya iols ...

dia pakai baju larney tu shernazz. aku baru belek semalam kat butik. cari baju tuk open hse. tapi tak mampu la aku beli hat ni. hahhaa

Quote EL75 18-4-2024 11:16 AM
dealova04 replied at 18-4-2024 11:12 AM
sape tau baju dia brand apa ye

Larney @RM599
Quote dealova04 18-4-2024 01:41 PM

tgk kt web rm659. perghhh

Lihat semua komen(81)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:42 PM GMT+8 , Processed in 0.433694 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top