CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Nikita Mirzani dakwa dipukul bekas kekasih

17-4-2024 01:49 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 5721| Komen: 5

Description: LAMA menyimpan rahsia, pelakon Nikita Mirzani yang sebelum ini membuat pendedahan berdepan keganasan domestik akhirnya menyebut identiti pelaku.


LAMA menyimpan rahsia, pelakon Nikita Mirzani yang sebelum ini membuat pendedahan berdepan keganasan domestik akhirnya menyebut identiti pelaku.

Biarpun hanya memberikan huruf pertama iaitu RI, rata-rata netizen meneka lelaki berkenaan adalah bekas kekasihnya iaitu Rizky Irmansyah.

Rizky adalah pengiring khas kepada Presiden Terpilih Indonesia merangkap Menteri Pertahanan, Prabowo Subianto yang popular dalam media sosial.

Begitupun, model berusia 38 tahun itu tidak memberikan sebarang maklum balas terhadap komen netizen.

Tidak hanya mengaku mengalami kekerasan fizikal dan mental, Nikita juga memaklumkan mempunyai bukti yang mengesahkan perbuatan pelaku.

Hubungan dengan Rizky pernah jadi topik hangat apabila hanya bertahan sebulan selepas bermula pada Mac lalu.

Sumber : Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SalenaGomez 17-4-2024 08:01 PM
Ok dah google gambar bf nya. Hensem la juga tp ada gaya utk jadi gemokkks … better la lari sblm involve dlm perkahwinan. Cari somebody else yg sayang lebih diri kamu bkn kamu yg sayang lebih dirinya …gittcchewww
Quote lasagna 18-4-2024 08:33 AM
tak apa laa dah jadi mantan pun skrg, nasib lah dah putus,
kalau tak... lagi berantakan.
Quote ayukpingu 18-4-2024 12:09 PM
Edited by ayukpingu at 18-4-2024 04:11 AM

dia ni tak habis2 dgn problem.sejenis dia aje yg betul. warga kanoha pun tak suke dgn dia ni.
Ex husband pun dia pernah tuduh mendera dia. padahal dia yg mendera emosi dan fizikal ex husband.

Quote Whatsofunnyth 18-4-2024 02:05 PM
Dia dan Semua ex bf dia bila dh putus mesti ada kes dera. After that ex dia ni semua kawin dgn org lain elok je. Mmg problem di dia la maknanya
Quote Prickford 18-4-2024 02:43 PM
Terus teringat gambar sheolls yg mcm euwww...

102114rop0e8m3h0p31zz5.jpg

Lihat semua komen(5)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

31-5-2024 07:25 AM GMT+8 , Processed in 0.042238 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top