CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Tak Jemu Mata Memandang..”- Dah Mula Berhijab Sejak Ramadan, Peminat Sokong Lana Nodin Berhijrah

18-4-2024 08:24 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 12034| Komen: 23

Description: Pelakon Lana Nodin baru-baru ini telah berjaya mencuri perhatian peminat kerana tampil berhijab sempena Aidilfitri tahun ini.


Pelakon Lana Nodin baru-baru ini telah berjaya mencuri perhatian peminat kerana tampil berhijab sempena Aidilfitri tahun ini.

Cantik manis mengenakan tudung, Lana menerima reaksi positif daripada peminat yang mengikuti perkembangan hidupnya sejak sekian lama.

Ditemui media, Lana mengakui dia kini sedang menyesuaikan diri untuk berhijrah memakai tudung namun enggan terlalu drastik dan terburu-buru.


"Saya masih dalam fasa mencuba dan sesuaikan diri. Iyalah, umur sudah masuk 45 tahun. Inilah masanya hendak mencuba. Sebenarnya, saya cuba berhijab sejak bulan puasa lagi."

Ujarnya lagi, pelakon Lisdawati banyak memberi nasihat untuk dirinya bertudung kerana sudah hampir memasuki usia 50 tahun.

"Tapi tidaklah saya beriya-iya. Saya pakai ‘shawl’ sebab memudahkan. Saya sedang berusaha. Pada usia ini, kita dalam fasa ‘slow down’ (perlahankan rentak). Tetapi, saya masih berlakon, jangan fikir saya tidak lagi beraksi. Mungkin watak jahat bertudung selepas ini boleh saya bawa, menggantikan Liza Abdullah."

Malah, suami kesayangan, Daud Mackenzie juga menyokong dan bersama-sama mendekatkan diri dengan Allah termasuklah anak-anak mereka.

Sekadar info, Lana Nodin dan suami mendirikan rumah tangga pada 15 Mei 2015. Hasil perkongsian hidup, pasangan ini dikurniakan dua orang cahaya mata.

Sumber : Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lasagna 18-4-2024 08:27 AM
lerrr dah 45 taon rupanya.. igt muda.
Quote vanillaninja 18-4-2024 08:34 AM
Hidung sheols dah elok ke. Semoga istiqamah Lana
Quote jihyomelly 18-4-2024 08:44 AM
sejak posa pakai tudung ni kurang sikit merempan sibuk buat roti bagai..doa yg baik2 je la..
Quote BellaThePrinces 18-4-2024 08:51 AM
acik Rita bila pulak ??
Quote afie_m 18-4-2024 08:52 AM
Semoga istiqamah Lana..
Quote awex^returns 18-4-2024 08:56 AM

acik rita kata dia tak pakai tudung pun hati dia baik, solat tak tinggal
uhuk uhuk
Quote bottompro 18-4-2024 08:57 AM
kedai bakery nk bungkus ke?
Quote krustykrab 18-4-2024 09:07 AM
bottompro replied at 18-4-2024 08:57 AM
kedai bakery nk bungkus ke?

Produk dia byk.sungguh kat rosyam mart tp tgk mcm tak laku je.
Quote BellaThePrinces 18-4-2024 09:12 AM
awex^returns replied at 18-4-2024 08:56 AM
acik rita kata dia tak pakai tudung pun hati dia baik, solat tak tinggal
uhuk uhuk

...betul...tpaling mdidik anak2....tiket ke syurga katanya

walaupun..........
Quote prince_marhaen 18-4-2024 10:32 AM
mak puas repair muka, laki half (or quarter) kokesyen, anak tetap kembali wajah asal ye...
Quote farlis 18-4-2024 12:51 PM
Cantik lana ni bertudung. Auto nmpk muda. Ada yg pki tudung auto nmpk tua.
Quote dua_chzy 18-4-2024 12:53 PM
Terus jadi rupa acik Ndon kuat makan jamu.
Quote makcun14 18-4-2024 05:52 PM
style selendang macam ni menyerlahkan teteks sheols yang mantap. i yang wanita straight pun kagum.  patut la si black eyed peas angau sampai terbangkan sheols ke US nun
Quote seri_mawr 18-4-2024 05:57 PM
dia x mcm 45....
Quote krustykrab 18-4-2024 06:43 PM
Netijen ni mudah terhibur bil tgk retis start pakai tudung..lps 2-3 bulan nnt akn paksa org tu labuhkan tudung pulak wpun org tu still belakon dlm drama kena tido dgn "laki" atas katil.
Quote aina_shaira 18-4-2024 10:29 PM
Laki dia ni omputeh ke
Quote Cleocatra 18-4-2024 10:40 PM
Ke nak jual tudung pulek? Dah bakery macam tak laku jew
Quote Minami2013 18-4-2024 11:25 PM
Moga istiqamah walau baik atau buruk atau whatever intention dia lah.
Quote asamfish 18-4-2024 11:29 PM
krustykrab replied at 18-4-2024 06:43 PM
Netijen ni mudah terhibur bil tgk retis start pakai tudung..lps 2-3 bulan nnt akn paksa org tu labuh ...

baru je saya nak type, awak dah type dulu....hehehe....betul...betul,,,

Lihat semua komen(23)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-5-2024 06:48 PM GMT+8 , Processed in 0.110010 second(s), 63 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top