CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Kau Dah Kenapa Ek” – Dikata Tenung ‘Lain Macam’ Pada Daniesh Suffian, Nazim Othman Bidas Komen Netizen

18-4-2024 08:31 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 11148| Komen: 14

Description: Baru-baru ini, pelakon Nazim Othman telah memuat naik video di TikTok memaparkan dirinya menyanyikan sebuah lagu bertajuk ‘Back At One’ bersama penyanyi baru, Daniesh Suffian.


Baru-baru ini, pelakon Nazim Othman telah memuat naik video di TikTok memaparkan dirinya menyanyikan sebuah lagu bertajuk ‘Back At One’ bersama penyanyi baru, Daniesh Suffian.

Meskipun mendapat lebih 150,000 tontonan namun bukan suara mereka yang mencuri perhatian sebaliknya ramai yang menegur cara Nazim tenung Daniesh ketika bernyanyi.

Sesetengah individu berpendapat renungan Nazim seolah-olah membawa makna sesuatu malah ada yang bertanya adakah mereka berdua menjalinkan hubungan.


Bagaimanapun, aktor drama Wanita Syurga Ini tersebut tidak berdiam diri dan membidas komen-komen negatif diberikan oleh netizen menerusi ruangan komen.


Aktor berusia 39 tahun itu dilihat membalas semula komen warganet dengan nada sinis dan menyindir semula individu yang memberi respon negatif terhadapnya.

"Cara Nazim tengok Danish tu ‘nampak sangat’. Paham paham sendiri maksud aku."


Dalam pada itu, ramai yang tidak menyangka bahawa Nazim pandai menyanyi dan turut memuji kelunakan suara aktor berkenaan malah ada yang mencadangkan agar dia menjadi salah seorang penyanyi dalam The Masked Singer akan datang.


SUMBER : TikTok/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KamikuP 18-4-2024 10:59 AM
dOHTU?
Quote laksmanabentan 18-4-2024 11:32 AM
muka dia kalau dari tepi lain macam ekk... dagu dia.. hidung dia...
Quote doubleA 18-4-2024 11:49 AM
Hahaha dalam dan tajam sungguh pandangan ittew
Quote She-Ra 18-4-2024 11:54 AM
iols suka je layan live tt dia ni
menghiburkan
Quote supernaturalee 18-4-2024 12:54 PM
harmoni
sedap jgk duet dorg

part tenung tu nmpk biasa je
die nmpk embrace dgn performance daniel
utk lift up performance die jgk
dlm duet biasa la ni



Quote Hoola 18-4-2024 01:04 PM
insan gay kaum nabi luth tersinyum manjah smbil terliiur
Quote red_velvet 18-4-2024 01:07 PM
Sedap pulak suara daniesh ni.. n nazim pun tak sangka suara dia best bila nyanyi.....
Quote jalfa 18-4-2024 01:28 PM
Mcm tu pon kena...nasibla nazimm..tp body nazim cantik
Quote habisnamadahni 18-4-2024 07:05 PM
dua² nmpk helokk suara pun sdpp
Quote gerbera.memopad 18-4-2024 11:48 PM
Si Daniesh tu tak pandang dia pun . Cuma sekali je masa hujung-hujung tu
Quote Mary_jane 19-4-2024 12:20 AM
Lor baru pandang gitew terus speku bebukan. Sedap suara daniesh ni eh.
Quote ezacbee 19-4-2024 04:14 PM
Belum peluk lagi.. tenung pun kena klo berpelukan lagi la kena..

Quote cahaya_almas 19-4-2024 06:40 PM
2 2 nmpk kacak..tp artis baru ke tu..mmg hsomelah...apa2pun nazim berlakon best..hrp dia ok je bkn corner2 mcm netizen labelkan.
Quote sayurmayur88 22-4-2024 07:36 AM
hahaha sabo jer lah, netz pon mulut puaka

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-5-2024 07:01 PM GMT+8 , Processed in 0.047606 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top