CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Kata ‘Demi Anak-Anak’ Pure Bullsh*t! #BeenThere” – ‘Posting’ Bekas Isteri AC Mizal Cetus Persoalan Ramai

18-4-2024 08:34 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 23210| Komen: 73

Description: Bekas model dan pengacara, Shafnie Zainuddin memuat naik satu foto yang memaparkan anak-anaknya telah mencetus persoalan ramai.


Bekas model dan pengacara, Shafnie Zainuddin memuat naik satu foto yang memaparkan anak-anaknya telah mencetus persoalan ramai.

Dalam hantaran yang dimuat naik oleh bekas isteri pengacara hebat, Datuk AC Mizal itu, dia turut sempat meninggalkan pesanan kepada seseorang.

Kata Shafnie dalam hantaran terbabit, jika seseorang menggunakan alasan anak sebagai solusi untuk lari daripada masalah adalah mengarut.

"Trust me, kata-kata ‘demi anak-anak’  is pure bullshit.."


Dalam pada masa yang sama, Shafnie turut mendedahkan dirinya juga pernah melalui situasi yang sama, di mana seseorang menggunakan alasan anak untuk larikan diri.

Kapsyen yang tertulis dalam hantaran tersebut mempunyai tanda pagar #beentheredonethat dan #snakewillalwaysbeasnake.

Sekadar info, Shafnie dan AC Mizal pernah mendirikan rumah tangga pada 24 Jun 1995 tetapi sah bercerai pada 17 Oktober 2021. Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan dua orang cahaya mata.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jihyomelly 18-4-2024 08:47 AM
kesian anak2 jadi mangsa apak yg taraguna..alhamdulillah membesar dgn baik hasil jagaan didikan mak..
Quote BellaThePrinces 18-4-2024 08:48 AM
rasanya caption ni keluar selepas kes alip ajis tak nak ceraikan Bella sbb fikirkn anak2 kononnnnnnnnnnnnn......betul la tu....pure bullshittttttttttt

tajah yebi pun ada bagi emoji kat komen....
Quote chandrahusin 18-4-2024 08:50 AM
Sama je bapak ke mak ke
Yg sibuk kata bertahan demi anak2 ni mmg sama2 bullshit
Quote LostStar 18-4-2024 09:31 AM
tetapi sah bercerai pada 17 Oktober 2021

eh baru2 la ea.. maknanya selama ni dorg bermadu la..
Quote kechikchomel 18-4-2024 09:36 AM
LostStar replied at 18-4-2024 09:31 AM
tetapi sah bercerai pada 17 Oktober 2021

eh baru2 la ea.. maknanya selama ni dorg bermadu la..

iolss baca kat sini jugak kot, lepas ac, dia ada kahwin lain.
tak sure betul ke tak
Quote ekselen 18-4-2024 09:37 AM
Edited by ekselen at 18-4-2024 09:39 AM
LostStar replied at 18-4-2024 09:31 AM
tetapi sah bercerai pada 17 Oktober 2021

eh baru2 la ea.. maknanya selama ni dorg bermadu la..


hahaha kannnn...apa la berita pun tak betul.. deyols bercerai 2001... lepas tu kawin ngan tinted
Quote tidak_kelihatan 18-4-2024 09:38 AM
LostStar replied at 18-4-2024 09:31 AM
tetapi sah bercerai pada 17 Oktober 2021

eh baru2 la ea.. maknanya selama ni dorg bermadu la..

typo tu

tahun 2001
Quote tidak_kelihatan 18-4-2024 09:40 AM
kechikchomel replied at 18-4-2024 09:36 AM
iolss baca kat sini jugak kot, lepas ac, dia ada kahwin lain.
tak sure betul ke tak

kalau x silap aku...dia kawen 2 kali selepas AC

yg ke2 cerai

skrg suami ke3..ada anak perempuan sorang
Quote lee_sakura 18-4-2024 09:40 AM
kechikchomel replied at 18-4-2024 09:36 AM
iolss baca kat sini jugak kot, lepas ac, dia ada kahwin lain.
tak sure betul ke tak

aah shafnie dh kawen baru dan anak pompuan sorg, dlm masa sama di uji dgn sakit kanser
Quote borrow 18-4-2024 09:47 AM
LostStar replied at 18-4-2024 09:31 AM
tetapi sah bercerai pada 17 Oktober 2021

eh baru2 la ea.. maknanya selama ni dorg bermadu la..

aik, salah kowt. Shafnie pnh tuntut naikkan nafkah tp AC nganjing dh cerai (kali ke 2 dgn tok laki baru) sibuk nk mintak naik nafkah plak. Tp imajin le nk besarkan 2 anak dgn rm300 sebulan.
Quote botol_tritan 18-4-2024 10:11 AM
Masa zaman undergraduate dulu, i kena ambil subject elektif luar. So i ambil la subject kekeluargaan Islam kat fakulti akademi pengajian islam. My lecturer kawan dengan lawyer ac mizal, Aishah Din x silap nama lawyer tu. Lecturer i cakap, Aishah Din tu cerita kat dia, AC tu mmg bapak yg paling susah nak bawak berbincang, sampai dia as lawyer sendiri pun pening. So i boleh bayangkan betapa kesiannya kat Shafnie ni dpt ex husband camtu. Bertabahlah, kifarah tu pasti.
Quote pearl.silver 18-4-2024 10:11 AM
Datin tinted mesti ghosau kn klu ac mati nnt byk harta dpt kt ank2 shafnie. Mesti dah tukar nama semua harta pd nama dia n ank2
Duit2 sume dah masuk acc dia
Quote lasagna 18-4-2024 10:38 AM
pearl.silver replied at 18-4-2024 10:11 AM
Datin tinted mesti ghosau kn klu ac mati nnt byk harta dpt kt ank2 shafnie. Mesti dah tukar nama sem ...

pokcik gelang kalau lupa diri, mmg dia tak letak laa nama 2 anak lelaki dgn bini 1st. mmg anak2 bini baru laa dapat harta..
Quote KamikuP 18-4-2024 10:54 AM
tIAP kali dengo lagu raya 4U2C terus campak raDIO KE DINDING.. EKEKEK
Quote cikatilia 18-4-2024 10:59 AM
aku sgt setuju
kalau dah jenis bapak xguna mmg gitu...
been there walaupon as a makcik not ibu kandung anak malang berkenaan
Quote cm_vungtau 18-4-2024 11:12 AM
Edited by cm_vungtau at 18-4-2024 06:29 PM

Ac kawin dengan Shafnie muka anak macam muka AC aka muka Chinese. Kawin dengan tinted semua jadi muka mamak

Ternyata gene Mamak >> gene Chinese >> gene Melayu

Quote LostStar 18-4-2024 11:23 AM
borrow replied at 18-4-2024 01:47 AM
aik, salah kowt. Shafnie pnh tuntut naikkan nafkah tp AC nganjing dh cerai (kali ke 2 dgn tok laki ...

ooo ramai lakinya.. igt mcm ritrud
Quote LostStar 18-4-2024 11:24 AM
tidak_kelihatan replied at 18-4-2024 01:40 AM
kalau x silap aku...dia kawen 2 kali selepas AC

yg ke2 cerai

maknanya ex ac ni layak la nak labelkan lelaki mcmne.. sbb dah berbagai suami dapatnya..
Quote LostStar 18-4-2024 11:24 AM

2001 rupanya..

Lihat semua komen(73)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

31-5-2024 06:04 AM GMT+8 , Processed in 0.055242 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top