CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

“Apa Salahnya?” – Dakwaan Sanusi Kahwin Baru Senyap-Senyap Tular Di Media Sosial, Ini Jawab MB Kedah

18-4-2024 03:00 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 11988| Komen: 20

Description: Baru-baru ini, tular dakwaan Menteri Besar, Datuk Seri Muhammad Sanusi Md Nor telah pun berkahwin dengan wanita lain secara senyap.


Baru-baru ini, tular dakwaan Menteri Besar, Datuk Seri Muhammad Sanusi Md Nor telah pun berkahwin dengan wanita lain secara senyap.

Menjawab dakwaan tersebut, Sanusi menafikan bahawa dirinya sudah berpoligami seperti yang ditularkan oleh beberapa pihak di platform media sosial,

Bahkan dia berkata belum mempunyai hasrat untuk melakukan hal tersebut, tetapi tidak menolak kemungkinan jika berjodoh dengan mana-mana wanita.

Loading FB Post...


"Belum lagi (berkahwin baharu). Mana tahu kalau ada jodoh, kalau jodoh dengan orang Sik apa salahnya? Orang Sik, orang Alor Setar ka."

Sebelum ini, Sanusi turut ada memuat naik status di laman Facebooknya tentang saranan berkahwin pada bulan Syawal.

Disebabkan status tersebut, ramai netizen meninggalkan komen dan andaian masing-masing.

SUMBER : Berita Harian/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kakikuDibibirmu 18-4-2024 03:09 PM
Hasil tackle awek karaoke zikir munajat zakar berhajat pukul 2 pagi kettewww?
Quote tripleid 18-4-2024 03:10 PM
Edited by tripleid at 18-4-2024 03:14 PM

Sop biasa lebai Pas bila dpt jawatan...lepas beli kereta mewah baru,masa utk tambah bini la pulokk


IMG_20240418_151147.jpg


Quote pembacagosip 18-4-2024 03:16 PM
kenapa kedah catu air
padahal a.star tu bandar kut
knpe jadi mcm ni skrg
tiap hari catu air
kesian penduduk kg situ
Quote beta_carotene 18-4-2024 03:45 PM
awat yg berkeladak sgt nusi ni ye
dia minum air parit ke hari2
Quote venom1 18-4-2024 03:48 PM
beta_carotene replied at 18-4-2024 03:45 PM
awat yg berkeladak sgt nusi ni ye
dia minum air parit ke hari2

Parit kat Perak bro hehehe
Quote sharlenetexas 18-4-2024 03:50 PM
Membiarkan diri disondolkah?


Quote nolya 18-4-2024 04:05 PM
kakikuDibibirmu replied at 18-4-2024 03:09 PM
Hasil tackle awek karaoke zikir munajat zakar berhajat pukul 2 pagi kettewww?

Aku bukan nak menyebelahi kat Sanusi, tapi sape pun yg dia berkenan, itu hak dia dn pilihan dia. Dia nak poligami pun bukan dia buat maksiat. Dia mampu, biarlah dia. Tak ade masalah kan? Tapi........... bila dia jadi MB, dia celupar tak jaga mulut, itu memang hak orang ramai membantai dia lah.
Quote cantthinkofany 18-4-2024 04:46 PM
beta_carotene replied at 18-4-2024 03:45 PM
awat yg berkeladak sgt nusi ni ye
dia minum air parit ke hari2

AS panaih....merelit kulit kena panahan cahaya matahari....
Quote Blessed_Servant 18-4-2024 04:57 PM
MB kuat sembang..canang merata dulu, buat belum tentu.
Quote meah_kelabu 19-4-2024 07:50 AM
tesla cybertruck dh msuk mesia
nusi xmau test drive ka? huhu
Quote haruslah 19-4-2024 08:00 AM
I suka nusi lwn selatan zimbabwe
Sbb yg lain mana berani
Quote Itzy 21-4-2024 01:35 AM
Bulan lepas apasal penang catu air? Penang tu bandar kot?
Quote Itzy 21-4-2024 01:39 AM
Blessed_Servant replied at 18-4-2024 04:57 PM
MB kuat sembang..canang merata dulu, buat belum tentu.

Anwar dengan rafizi pun kuat sembang jugak, pung pang pung pang pasal rasuah last2 masuk tender kat kroni sendiri???????????? dulu sembang nak mansuh segala tok nenek ptptn, aes, kutipan tol etc, last2 u-turn macam atok madey, menyesal aku percaya anwar dulu. Rupanya jadi puppet dapig saja. Nasib la aku tak undi ph hari tu. Kalau tak malu aku baca komen org2 pn.
Quote cmf_jeangrey 21-4-2024 01:53 AM
Ada yg berselera ke dgn MB ni?

Quote Blessed_Servant 21-4-2024 02:32 AM
Itzy replied at 21-4-2024 01:39 AM
Anwar dengan rafizi pun kuat sembang jugak, pung pang pung pang pasal rasuah last2 masuk tender ka ...

Kalau kutuk sanusi means sokong nuar dgn pizi ke?i bukan taik politic.Kalau dh betul problem kutuk la takkan nak happy nak puji jadi hipokrit?to be frank, I HATE POLITICIANS. Satu lagi religion rider cam setat2 cari publisity tu.
Quote scorpionkiki 21-4-2024 04:48 AM
Hampa kata mcm2 kat si Nusi ni...tp i tengok kedah happening ja skrg ni. Aktiviti bisnes pun kencang kat kawasan kedah. And orang kedah ok ja dgn dia. Aman damai tak mcm sblm ni.
Quote kakikuDibibirmu 21-4-2024 04:31 PM
Sanusibat tersenyum sinis

[youtube]sRk-I7RbmJ0[/youtube]

Nak cari kayu, nak cari kayu

[youtube]tBpFg6KMzcI[/youtube]
Quote Punat_button 21-4-2024 04:40 PM
cmf_jeangrey replied at 21-4-2024 01:53 AM
Ada yg berselera ke dgn MB ni?

Laku keras sis, syarat heols taste hanak hekan la. Perut heols tu sangat didambakan yach. Poket tebal is optional.





Quote B40tastePosh 21-4-2024 04:59 PM
kakikuDibibirmu replied at 18-4-2024 03:09 PM
Hasil tackle awek karaoke zikir munajat zakar berhajat pukul 2 pagi kettewww?



Dapat Awek TikTok kaki live Karaoke

Lihat semua komen(20)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-5-2024 05:32 PM GMT+8 , Processed in 0.061232 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top