CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Ning Baizura Undang Rasa Kurang Senang Netizen Gara-Gara Tanya, “All Eyes On Rafah.. Siapa Tu Hahaha?”

14-5-2024 10:29 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 16082| Komen: 141

Description: Serangan tentera pendatang ke atas Rafah sejak beberapa hari lalu telah meningkatkan lagi kemarahan dunia apabila telah mengorbankan ramai pelarian palestin yang berlindung di Rafah.



Serangan tentera pendatang ke atas Rafah sejak beberapa hari lalu telah meningkatkan lagi kemarahan dunia apabila telah mengorbankan ramai pelarian palestin yang berlindung di Rafah.

Memetik Oh Media, berita perkembangan mengenai peperangan yang berlaku terhadap penduduk di Gaza sering di sebarkan di setiap platform media sosial dan itu memudahkan orang ramai mengetahui perkembangan terkini penduduk di sana.

Namun begitu, pertanyaan penyanyi, Ning Baizura baru-baru ini ketika melakukan live telah mengundang rasa kurang senang di kalangan warganet

Dalam live tersebut, salah seorang individu telah meninggalkan komen ‘All Eyes On Rafah’ tetapi respon Ning yang seolah-olah tidak mengetahui hal yang sedang berlaku di Palestin ketika ini sememangnya mengundang rasa marah orang ramai.


"All eyes on Rafah.. Siapa itu? Hahaha"

Rata-rata netizen yang meninggalkan komen meluahkan rasa kecewa dan malu apabila Ning yang merupakan seorang insan beragama Islam tidak mengetahui perkembangan saudara Islamnya sendiri.

Kredit: Aplikasi X/OhMedia

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jihyomelly 14-5-2024 10:32 PM
apa nak diharapkan dgn ning ni..teringat late 90’s fantasi dgn 5 jantan
Quote JunkMail 14-5-2024 10:37 PM
Maluuuuu nokkkk...badan dah bau tanah pun tak cakna isu semasa. Nampak sangat bodohnya. Adoiii la Ning..
Quote heythere123 14-5-2024 10:39 PM
amboi nek ning, nampak bebenor out of touch. Dah la makin sendu, kejap lagi mungkin retired terus la nampak gayanya
Quote sukacactus 14-5-2024 10:39 PM
Dalam kes ni, ignorance is not bliss
Quote adm7 14-5-2024 10:40 PM
Ingat cute ke ckp mcm tu?
Quote alesandra 14-5-2024 10:52 PM
Dia ni dari muda sampai ke tua ada je benda2 bodo ni.jenis bimbo xleh bawak bincang.komen kt X ada mentioned dia follow gal gadot.well .. zionist mana penah cerdik khenzz
Quote kikilalapooh 14-5-2024 10:54 PM
Ning Baizura? Whos that?
Quote azimodin 14-5-2024 11:02 PM
jihyomelly replied at 14-5-2024 10:32 PM
apa nak diharapkan dgn ning ni..teringat late 90’s fantasi dgn 5 jantan

Orang lain pon ada wild fantasy tapi dia punya kebangga bercerita mengalahkan corn star.
Quote gerbera.memopad 14-5-2024 11:19 PM
Oh my, aku pun tak adalah cakna semua isu semasa tapi taklah tak tahu langsung. Clearly beliau sejenis out of touch, ignorance.
Quote anony-mous 14-5-2024 11:19 PM
Masih islam ke dia ni? I speku dah atheis kot. Rasanya sajat yg mcm tu pon tau psal rafah
Quote abadi84 14-5-2024 11:30 PM
Masa dia nak comeback lps kena boikot sbb kisah fantasi dia tu...dia jadi guest artis kat carta era..
Dia kata peristiwa buatkan dia berubah nak jd lebih baik dan mungkin lg 10 tahun dia akan bertudung..
Kenapalah iolls percaya plak dia chuolls
Sbb lps tu nmpk behave sikit
Berbaik dgn bapak dia
Keluar pulak lagu awan yg terpilu.
Tp skrg ni dah lps 20 tahun pun..
Bkn saja x pakai tudung
Makin menyeksi dan liberal pula
Quote iraizz 14-5-2024 11:32 PM
jihyomelly replied at 14-5-2024 10:32 PM
apa nak diharapkan dgn ning ni..teringat late 90’s fantasi dgn 5 jantan

Mesti you dah acik2 ni...
Quote iraizz 14-5-2024 11:33 PM
kikilalapooh replied at 14-5-2024 10:54 PM
Ning Baizura? Whos that?

Dia asal myanmar kann...
Quote Cyempaka 14-5-2024 11:53 PM
Masuk list la jawabnya...
Quote annadonna 15-5-2024 12:13 AM
Dia tau palestin aje kot dia tak tau rafah. Dasar..
Quote Cookeelaat 15-5-2024 12:19 AM
At this point in time, agak mustahil ya if tak tahu langsung. PR ke laut lah if betul tak tahu , she could have worded it better "I am not well informed", "i am not familiar with the name/topic"
Dah tua2 pun still bodoh ke? Or makin bodoh?
Quote amarakasih 15-5-2024 12:33 AM
Shame on you for your ignorance
Quote zuuu 15-5-2024 05:28 AM
Biar betik???dia xtengok berita ke apa???
Quote PinkyPie 15-5-2024 05:48 AM
Dia ni punya otak mmg blackout, seblackout wajahnya

Lihat semua komen(141)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

31-5-2024 06:17 AM GMT+8 , Processed in 0.052798 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top