CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Soal Dosa Itu Antara Aku Dengan Tuhan”- Habislah, Sajat Tak Maafkan Netizen?

14-5-2024 10:39 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8297| Komen: 30

Description: Pempengaruh media sosial, Nur Sajat kembali jadi tumpuan kerana memberi ucapan istimewa buat anaknya yang mengundang sebak dari kalangan netizen.


Pempengaruh media sosial, Nur Sajat kembali jadi tumpuan kerana memberi ucapan istimewa buat anaknya yang mengundang sebak dari kalangan netizen.

Menerusi story Instagram yang dikongsi, Sajat meluahkan rasa sedih disebabkan tidak dapat menyambut hari lahir anak lelakinya bersama-sama.

Sajat juga bengang dengan segelintir netizen kerana difitnah sehingga terpaksa berpisah dengan keluarga.

"Soal dosa itu antara aku dan tuhan tapi soal perpisahan korang tergamak buat orang tersayang berpisah.

"Sedih sangat pasal netizen, aku dan anak-anak berpisah. Kejam betul korang."



Tambahnya, dia juga tak akan maafkan individu yang terlibat dalam memfitnah dirinya

"Aku tak akan maafkan korang."


Dalam hantaran lain, Sajat juga sempat menasihatkan dirinya untuk berhati-hati dalam memilih rakan.

Terdahulu, Sajat telah berpindah ke Australia dan menukar status jantina kepada wanita. Semoga satu hari nanti, abang Sajat tabah mengharungi cabaran dan kembali ke jalan yang benar.

Kredit: Instgram @nursajatkamaruzzaman/OhMedia


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote heythere123 14-5-2024 10:41 PM
mungkin netizen boleh start buat gerakan jugak untuk block manusia cam sajat ni dan founder bengao yang seangkatan
Quote Manusiabesa 14-5-2024 11:07 PM
Ummie bagai. Over tau. Terpaling nk nampak motherly sangaddd smpai call herself ummi. Kita yg real gigirl ni pun rilek ja mama mommy ibu emak.

Jadd hentam ummi trus.
Lawan tauke nampak.

Quote julliot123 14-5-2024 11:17 PM
Tak paham..apa yg JAKIM fitnah? Bukan sendiri pon dah ngaku pondan kan
Quote Tiggybiru 14-5-2024 11:35 PM
Ummi? Lol
Quote laqoyah 15-5-2024 01:16 AM
julliot123 replied at 14-5-2024 11:17 PM
Tak paham..apa yg JAKIM fitnah? Bukan sendiri pon dah ngaku pondan kan

dicekup kerana buat charity...pakai telekung
Quote sharlenetexas 15-5-2024 01:59 AM
Kenapa salahkan jais pulak?
Dia yg tak bayar hutang orang.


Quote noor2 15-5-2024 05:43 AM
Apa bendala pondan ni merepek...dia jela yg betul
Quote sayurmayur88 15-5-2024 07:26 AM
yg dok support dia pon entah apa2 la..
jgn bagi perhatian dan publisitikan org 2 mcm ni
Quote dagusengett 15-5-2024 07:30 AM
Move on jelah jat
Anak tu dah besar nanti dia pi sana jenguk you ok
Quote sukacactus 15-5-2024 07:31 AM
Pisahkan apa
Ko yg lari kan
Salahkan la diri sdr
Quote lasagna 15-5-2024 07:42 AM
ntoh ler apa jer jais pitenah ko?
ko yg buat hal kan? terpaling victim ko jat.
Quote adeqbun 15-5-2024 07:46 AM
sharlenetexas replied at 15-5-2024 01:59 AM
Kenapa salahkan jais pulak?
Dia yg tak bayar hutang orang.

Ntahnye..stakat kes jakim tu bkn effect apa sgt pon..paling2 byr saman..kes die lari susup sasap sana sni tu bkn sbb kes hutang org ke..play victim much..aku xphm sape yg terhubur sgt dgn content si jadd ni..
Quote pinkpunk 15-5-2024 07:54 AM
kata kaya. angkutlah dorg pi aussie tu
Quote pokokmeranti 15-5-2024 07:59 AM
semoga sajad dapat memasang semula zakarnya.
Quote Acik2kepam 15-5-2024 08:16 AM
Ko yg menyusahkan anak2 angkat ko?
Sapa la yg luluskan sajat bela anak angkat ni, bg la pada org dah berkeluarga yg normal, yg takda rekod jenayah bagai.
Dah dia kalau betul sygkan anak tu tak buat jenayah tak nipu sepupu ko tu.
Jangan nak pusing kat jais plak bukan ke dia ni lari sbb kes tipu duit yg sampai barang rumah dia kena lelong tu?
Pondan2 lain aman2 je duk malaysia ni takda pun jais kejar
Quote fido_dido 15-5-2024 09:55 AM
masalahnya kau lari keluar dr malaysia bukan sebab jais tapi sebab kau lari dari bayar hutang org. kau ingat org xtau ke? duk dendiam jelah dekat oz sana
Quote MissVixen 15-5-2024 10:07 AM
Ramai je puak lgbtq dekat malaysia ni. Takde pun sape kisah. Kau tu tak balik sebab jadi scammer tak bayar hutang orang. Kenapa masih ada acik2 yang layan berita dan tengok video mamat ni?
Quote vanillaninja 15-5-2024 10:16 AM
Eleh padahal dah happy joget2 duk Aussie sana kan. Dan2 la claim rindu anak. Alangkan another scammer si Hanis gundu pun boleh tinggalkan anak2 kandung sheols, apatah lagi bang Sajat yang sah2 jantan and bukannya ada maternal instinct pun.

He could love the kids yes of course he could, tapi tak kan sama dengan kasih sayang mak betul. Yihhh.
Quote Burong_Hantuk 15-5-2024 10:35 AM

Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

31-5-2024 06:31 AM GMT+8 , Processed in 0.054044 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top