CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Polis siasat lelaki cabul wanita di pasar raya Selayang

8-6-2024 01:34 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8199| Komen: 35

Description: KUALA LUMPUR – Polis sedang menyiasat laporan kes cabul melibatkan seorang wanita di sebuah pasar raya sekitar Selayang di sini pada 4 Jun lalu.

KUALA LUMPUR – Polis sedang menyiasat laporan kes cabul melibatkan seorang wanita di sebuah pasar raya sekitar Selayang di sini pada 4 Jun lalu.

Ketua Polis Daerah Sentul, Asisten Komisioner Ahmad Sukarno Mohd. Zahari berkata, kes itu membabitkan seorang wanita tempatan berusia dalam lingkungan 30-an.

“Kita sedang menyiasat kes cabul terhadap wanita berkenaan yang dipercayai berlaku di sebuah premis di Selayang.

“Kes disiasat mengikut Seksyen 354 Kanun Keseksaan,” katanya kepada pemberita hari ini.


Semalam, rakaman televisyen litar tertutup (CCTV) yang memaparkan kejadian tersebut tular di Facebook.

Difahamkan, ekoran kejadian itu, mangsa mengalami trauma.

Sumber -KOSMO! ONLINE.

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hokeypokey 8-6-2024 05:56 PM
pervertnya ko bang.. sangap sgt beli patung la ramas kt rumah.. online semua ada
Quote blue_blur 8-6-2024 08:28 PM
apa je rasa macam tu, sia2 je muka viral...
Quote anony-mous 8-6-2024 08:49 PM
Polis pon lepas tgn je i xsuka kepris ni tp waktu2 mcm ni nasib baik heols tlg viralkan
Quote Skuau 8-6-2024 09:24 PM
mari kita tunggu 7 ari ni...apa tindakan 'mereka'.
Quote haruslah 8-6-2024 09:26 PM
anony-mous replied at 8-6-2024 08:49 PM
Polis pon lepas tgn je  i xsuka kepris ni tp waktu2 mcm ni nasib baik heols tlg viralkan

Kannnn
I pon x suka juga
Tp kes yg ni i sokong
Muka dah terpampang, takkan polis x boleh setelkan
Nak tunggu viral jugekkkk
Quote yururi 8-6-2024 09:26 PM
Pandai dia raba yg bertudung je, sbb ramai muslim tolong bekap n salahkan cara mangsa berpakaian. Cuba kalau raba type C?
Quote Tunakimchi 8-6-2024 09:30 PM
Kenape blur muke? Scary ye org mcm ni selalu depan2 pijak semut pun x mati.
Quote jazaa100 8-6-2024 09:31 PM
Punya ramai indon yg rela di raba, kau nak yg tak blh jugak.....sia² kedalam, kena beduk dgn polis pastu kena masuk dlm berbulan dlm bilik hanyir berpijat....

Laki sapa le ni....
Quote Jitu 8-6-2024 10:31 PM
bodonya laki ni
Quote Kurex 8-6-2024 11:04 PM
yururi replied at 8-6-2024 09:26 PM
Pandai dia raba yg bertudung je, sbb ramai muslim tolong bekap n salahkan cara mangsa berpakaian. Cu ...

sanggup ke raba yg berbadan hanyir??
Quote Skuau 9-6-2024 12:02 AM
yururi replied at 8-6-2024 09:26 PM
Pandai dia raba yg bertudung je, sbb ramai muslim tolong bekap n salahkan cara mangsa berpakaian. Cu ...

terui depa x nak guna BM sampai next pru..
Quote anony-mous 9-6-2024 02:56 AM
haruslah replied at 8-6-2024 09:26 PM
Kannnn
I pon x suka juga
Tp kes yg ni i sokong

Polis siap ckp dkt mangsa xboleh nk tgkap sbb xde maklumat nama, ic n no phone klau i mengata tmj dkt porem ni, xde nama , muka pon xde, tau2 esok pg polis ketuk pintu. Boleh plak ye cari??? Lately byk credibility police ni hmmmm
Quote ultra78 9-6-2024 07:03 AM
yururi replied at 8-6-2024 09:26 PM
Pandai dia raba yg bertudung je, sbb ramai muslim tolong bekap n salahkan cara mangsa berpakaian. Cu ...

Zaman dahulu kala kan ustaz dan orang politik suruh perempuan pakai tudung dan bungkus satu badan untuk elakkan daripada dicabul dan dirogol.

Tapi perempuan bertudung masih lagi jadi mangsa cabul dan rogol. Malah kini ada orang yg fetish kepada perempuan bertudung. Masih nak salahkan perempuan? Begitulah masalah apabila wujud puak yang berfikiran simplistik.
Quote manamana123 9-6-2024 01:51 PM
Dah ada research, bertudung tak jamin kau tak jadi mangsa

Cabul ni sbb tak sanggup tahan nafsu, tak yah salahkan mangsa (outfit, go out, etc)
Quote Goodluckdontcry 9-6-2024 02:08 PM
Edited by Goodluckdontcry at 9-6-2024 02:11 PM

Lelaki perangai cilaka, ada je mn2.. dasar beruk maknyeh...

Tp ini sekadar perkongsian den je la..xsuka, ignore shj...den beberapa kali mengalami situasi ni (situasi dibawah)..jd den pun amik pengajaran utk diri den sendiri..iaitu den akan pastikan baju den pakai, of cos la longgar..dan utama tutup paras bottom den..klu lg labuh, lg bgs..

Situasinya, den beberapa kali terserempak..dan ada juga den tegur senyap2 supaya tuan badan xrs malu...bila bajunya ats buntut..dan buntut sejenis besar..ko pula pakai seluar/skirt ala2 ketat melekat, risiko utk benang diarea tersebut tertetas/koyak, sgtla tinggi...

Pastu ko berjln sana sini dgn xtau belakang ko dah ada free show ala fashion show Victoria Secret.... kehkehkeh den yg tgk rs tebal muka walau bkn den yg berada dlm situasi tu...sbb tu den selalu ingtkan diri den...sedaya upaya jgn memalukan diri.sendiri terutama bab pakaian..(bab perangai hampeh den, errrrrrrrr kehkehkeh taula den )...so begitu juga kome...jgn memalukan diri bila berpakaian terutama bila kome di luar rmh ye...tp klu kome jenis, ok nak tumpuan, ikut kome la...ADAAKUKESAH.... kehkehkeh
Quote ninja boy 9-6-2024 02:21 PM
Hempuk ja dgn bakul
Quote Fly_over 9-6-2024 03:47 PM
dari gambar tu mangsa ada montot montel. pakai tshirt atas montot montel. jantan pervert tu geram je tgk montol montel mcm bola tu tergolek2 smpi tak boleh control diri dr pegang. bahaya jantan gini kalau ada adik, anak perempuan. kenapa la akak tu masa confront jantan tu x mintak nak amek gmbr ic dia.. syg tlepas. semoga ada yg kenal bgtau mana jantan ni duduk.
Quote downiey 9-6-2024 04:40 PM
yewww jijiks
Quote Gunama 9-6-2024 06:05 PM
Bingai jantan ni. Cctv merata skang. Mohon kena angkut cepat. Kt area mana ni?
Kt umah aku ada sorg akak ni. Tiap kali aku terjumpe mesti dia pakai legging ngan hoodie. Dah ler badan cam ank gajah. Sian legging tu aku tgk

Lihat semua komen(35)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 07:54 PM GMT+8 , Processed in 0.056787 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top