CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Dah Jumpa Anak & Keluarga” – Riena Diana Kini Hangat Bercinta Dengan Keith Foo, Akui Sudah Temui Kebahagiaan

10-6-2024 10:25 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 9558| Komen: 62

Description: Terbaru, pelakon Riena Diana mengakui bahawa kini dirinya sudah menemui kebahagiaan yang dicari setelah menjalinkan hubungan mesra bersama aktor kacak, Keith Foo.

Terbaru, pelakon Riena Diana mengakui bahawa kini dirinya sudah menemui kebahagiaan yang dicari setelah menjalinkan hubungan mesra bersama aktor kacak, Keith Foo.

Kata Riena hubungan tersebut mula terjalin selepas mereka digandingkan bersama dalam sebuah drama bersiri berjudul Salju Rindu di TV3.

"Keith seorang lelaki yang baik dan kami saling mengambil berat antara satu sama lain."


Biarpun sudah mengetahui status teman lelakinya itu (duda anak satu) tetapi aktres terbabit merasakan ia bukan satu masalah.

"Saya pun sudah berjumpa dengan anak dan keluarganya."

Dalam pada masa yang sama, Keith berkata kepada pihak Harian Metro bahawa Riena mempunyai ciri-ciri wanita idaman yang diimpikan dan wanita itu mempunyai banyak persamaan dengannya.

Sekadar info, Keith Foo pernah mendirikan rumah tangga bersama Kim Raymond pada tahun 2015 dan mereka dikurniakan seorang anak perempuan yang kini berusia tujuh tahun tetapi kedua-dua buat keputusan untuk bercerai pada hujung 2019.

SUMBER : Harian Metro/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote doodlediddle 10-6-2024 11:12 PM
Biar Betik lailerrrrrr??? Aku ingt gmba tu utk promo drama. Xpelah lailerrrr asalkan kau bahagia dan laki tu appreciate kau. All the best lailerrrrr
Quote Myhappyending 10-6-2024 11:14 PM
Giler nye lailer! Macam tak kene jeee
Mana bepren lama chuols tuu
Quote masnona 10-6-2024 11:18 PM
Suka keith dlm pilem girlfreind kontrak
Quote Incanto 10-6-2024 11:21 PM
KF dah berumur gak kan?

Quote timah03 10-6-2024 11:43 PM
Awalnye mengaku... Akan confirm kahwin ke...
Tp rasanya si girl memang nak kahwin awal kot...
Ex hari tu bercinta lama, tak ajak kahwin kan...
Quote coldrunning 10-6-2024 11:46 PM
Eh bkn KF ni dulu dgn tiz zaqyah?
Quote Tunakimchi 11-6-2024 12:36 AM
Serious ke lailer? Ingat promo drama. Mcm x kena je.
Quote fattymah 11-6-2024 12:54 AM
Sheols ni taste caines look meh.. ingatkan dah tawen dengan bf dulu.. semoga berbahagia la hendaknya.. hat ni pandai masak kan KF?
Quote bukan_ustazah 11-6-2024 01:52 AM
Kalau diorang kawin KF masuk islam, dan ex bini KF sekarang dgn lelaki melayu kawin masuk islam hahahahaha kelakar amat. Anak dia mesti keliru walaupun islam pada IC je.
Quote Sunkiss8999 11-6-2024 03:22 AM
Mcm tak sesuai je..ingat kf dgn ezzany jasny tu
Quote kaedahnya 11-6-2024 03:45 AM
ingat lailer dengan pelakon lelaki rambut curly yang berlakon sekali dengan dia dalam hello jodoh tu hah.
Quote nordin84 11-6-2024 05:21 AM
KF tu agk tasty ok masa ariana rose..rugi tekya x smbar dl sblm weng,sbb byk jgk dia berlakon ngan tekya
Quote Jellobin 11-6-2024 09:41 AM
Sepadan je. Asalkan bahagia bersama
Quote likilu 11-6-2024 10:11 AM
Akak sebagai netizen tak percaya kan cinta lokasi tapi fazura n fatah pun cinta lokasi haha
Quote deebiz14 11-6-2024 10:19 AM
Si Lailer ni.. cinta rebound je kot. Sheols baru gak kan break ngan ex tu kan?

Quote Binodino 11-6-2024 10:41 AM
kaedahnya: ingat lailer dengan pelakon le ...


Haa kan? Muka dorang pun nampak seiras.
Quote KamikuP 11-6-2024 10:47 AM
yG KOMEN BYK SPAM NI SEEKOR PUNDEK KAH?
Anyhoo, ingatkan lailer ngan jekfer.. ekeke
Quote Kepot 11-6-2024 10:51 AM
ala ni promot drama baru la ni.
drama sgttt!
Quote rbmy 11-6-2024 11:05 AM
semoga keith sunat nanti.
semoga terbaik utk keduanya

Lihat semua komen(62)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 09:12 PM GMT+8 , Processed in 0.053057 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top