Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Lelaki 50-an Bergaya Hispter Jadi Inspirasi! Kekal 'Cool' Dan Sado

18-7-2016 01:31 PM| Komen: 10

Oleh Izzah Abbasy

Siapa kata lelaki mudah sahaja yang boleh tampak 'sado' atau bertubuh kekar? Lelaki berusia yang juga datuk hipster yang 'cool' ini mungkin boleh dijadikan sebagai inspirasi untuk anda kekal sihat, tampan dan kuat!

Percaya atau tidak jika kami katakan lelaki yang anda lihat ini sudah berumur 54 tahun. Ya, 54 tahun. Lelaki tampan ini dikenali sebagai Irvin Randle seorang guru di Houston, Texas, dan beliau juga merupakan seorang model pakaian yang cukup pandai bergaya.

Jika dilihat dari segi fizikal, anda sebagai orang muda pasti kalah dengan penampilan beliau.

Memang sangat terinspirasi! Lelaki muda bolehlah terus berazam untuk menjaga kesihatan. Sayangi tubuh anda kerana ia merupakan sesuatu yang paling hampir dengan anda setiap hari dan yang paling penting tubuh anda juga merupakan satu-satunya tempat yang anda tinggal untuk hidup!

Jadikan Irvin Randle sebagai idola anda ketika tua nanti ya! Terus kelihatan tampan dan bergaya.







Kredit : Huffingtonpost.com

Apa Reaksi Anda...

Bagus
12
Marah
11
Terkejut
15
Sedih
10
Lawak
12
Bosan
14
0
0
Komen: 8
Komen

Previous : Bali Safari & Marine Park, Taman Safari Ala Afrika Selatan

Next       : Awek Garang

Komen Terbaru

Quote ffawwaz 25-7-2016 09:48 AM
cadarblogsot replied at 25-7-2016 08:40 AM
yup... some of them lagi daring dari bachelor man.... dressing hot top to toe.. even dah 54.. body ...

sangat..suka iols tengok org 50an yg still segak..

Lain-lain Komen

Quote Themilo 18-7-2016 02:13 PM
trim sikit bauk tu tok, lagi acik-acik porem nih rembes..
Quote Loloq89 19-7-2016 09:07 AM
nigger
Quote ffawwaz 19-7-2016 10:08 AM
iols ada je jumpa acc habang2 @ daddy2 malaysians (regardless race)
umur 50s yang jaga badan helok2 gituh..

suka je stalkf fb or ig dorang..~matila
Quote -electrifying- 19-7-2016 10:54 AM
Bagusla kan pandai jaga badan
Quote minahsleepy 19-7-2016 01:12 PM
good job tok
Quote misscendol 19-7-2016 02:24 PM
bagus lah cmni still jaga penampilan, xdelah serabai
Quote cadarblogsot 25-7-2016 08:40 AM
ffawwaz replied at 19-7-2016 10:08 AM
iols ada je jumpa acc habang2 @ daddy2 malaysians (regardless race)
umur 50s yang jaga badan helok ...

yup... some of them lagi daring dari bachelor man.... dressing hot top to toe.. even dah 54.. body maintain & salute flat tummy
Quote ffawwaz 25-7-2016 09:48 AM
cadarblogsot replied at 25-7-2016 08:40 AM
yup... some of them lagi daring dari bachelor man.... dressing hot top to toe.. even dah 54.. body ...

sangat..suka iols tengok org 50an yg still segak..

Lihat semua komen(10)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top