CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Close/Open Add Fav (32) |

CARI Confessions Td:0|Th:43|Rank:35 

Moderator: admin6

PERATURAN  BOD CARI CONFESSIONS



1. Boleh confess apa saja berkenaan masalah peribadi, percintaan, hal keluarga, kewangan, masalah rakan dan yang berkaitan.

2. Jika confession bukan dari TT sendiri, sila sertakan sumber dari mana ia diambil.

3. Setiap confession tidak dibenarkan meletakkan detail peribadi seseorang, nama syarikat atau gambaran apa-apa saja yang berkait dengan tuduhan yang boleh membawa kepada legal action. Jadi sila bertanggungjawab dalam setiap confession anda.

4. Jangan buat spam dan posting yang tiada kena mengena dengan confession.


5. Elakkan dari melakukan kesalahan seperti :

Advertisement/ Scam/ Spam
Disrespect/ Insult/ Rude
Hostile/ Vulgar Languages
Multiple Posting/ Same Thread
Name Calling/ Personal Attack
Problematic Avatar/ Signature
Provocation/ Sarcasm/ Racist
 
Bakal pengantin sedih ‘bestie’ tak layan dalam grup WhatsApp, abaikan cerita nak kahwin... Angan-angan pasang ‘bridesmaid’ berkubur recommend
DidiAndFren    |   27-4-2024 09:55 PM    |   View:1995   |   Reply:18    |   Likes: 4
becir 17-7-2024 12:13 PM
 
Suka mil f la kot... recommend
Anonymous    |   23-1-2024 06:31 PM    |   View:6609   |   Reply:18    |   Likes: 8
ifanonline 15-7-2024 04:41 PM
 
Isteri macam dah biasa bersama attach_img recommend  ...2
Anonymous    |   8-12-2023 11:40 AM    |   View:15140   |   Reply:32    |   Likes: 4
ifanonline 15-7-2024 04:39 PM
 
Muka anak aku tak sama ngn aku..macam muka ex wife aku je recommend  ...2
Anonymous    |   8-12-2023 11:37 AM    |   View:13513   |   Reply:27    |   Likes: 3
CoffeeOverdose 3-7-2024 06:06 PM

ADVERTISEMENT


 
Yuran pibg recommend
Anonymous    |   21-4-2024 11:23 AM    |   View:11843   |   Reply:7    |   Likes: 4
missycutie 1-7-2024 09:38 PM
 
Suami tak suka dengar aku kongsi masalah
Anonymous    |   16-6-2024 03:15 PM    |   View:9289   |   Reply:18    |   Likes: 0
cycra 1-7-2024 03:01 PM
 
Suami penagih tegar ketum dan main game recommend  ...2
Anonymous    |   29-11-2023 09:45 AM    |   View:6329   |   Reply:25    |   Likes: 6
unlock888 29-6-2024 06:56 PM
 
Bini malas giler lipat kain..ipar duai hasut suruh ceraikan Newbie Thread recommend  ...2
Anonymous    |   30-11-2023 04:31 PM    |   View:9725   |   Reply:24    |   Likes: 3
QueenGambit 29-6-2024 05:27 PM
 
Suami tak ada nafsu recommend  ...2
Anonymous    |   27-12-2023 07:54 PM    |   View:28059   |   Reply:26    |   Likes: 5
green~tea 26-6-2024 07:07 PM
 
Dilema jaga perut suami Newbie Thread recommend
mrs_hana    |   14-12-2023 07:32 PM    |   View:27507   |   Reply:19    |   Likes: 7
Ytee 19-6-2024 12:03 PM
 
Crush dekat rakan sekerja. Newbie Thread recommend
Anonymous    |   8-1-2024 12:02 PM    |   View:10591   |   Reply:10    |   Likes: 6
CoffeeOverdose 18-6-2024 08:40 AM
 
Anak yang keras kepala Newbie Thread recommend
Anonymous    |   4-6-2024 10:54 PM    |   View:6255   |   Reply:4    |   Likes: 1
KakRumiMenari 17-6-2024 12:00 AM
 
love-hate relay recommend
Anonymous    |   27-3-2024 12:37 PM    |   View:8187   |   Reply:4    |   Likes: 4
henrykang 11-6-2024 05:12 PM
 
Anak yang keras kepala 2 recommend
Anonymous    |   5-6-2024 02:23 AM    |   View:20033   |   Reply:1    |   Likes: 3
xtravaganza 10-6-2024 12:46 PM
 
Nasib Malang ke Ujian? Newbie Thread attachment recommend
Anonymous    |   6-2-2024 08:10 AM    |   View:8135   |   Reply:10    |   Likes: 3
bellaa 7-6-2024 04:04 PM
 
Perceraian talak 1 recommend
Anonymous    |   26-5-2024 10:56 AM    |   View:10113   |   Reply:0    |   Likes: 3
Anonymous 26-5-2024 10:56 AM
 
need help about my feelings Newbie Thread recommend
Anonymous    |   26-11-2023 07:56 PM    |   View:3634   |   Reply:14    |   Likes: 9
kepompong 6-5-2024 06:54 PM
 
Duit raya anak Newbie Thread recommend
Anonymous    |   18-4-2024 11:30 AM    |   View:7472   |   Reply:3    |   Likes: 5
prettyuglybabe 18-4-2024 02:39 PM
 
JIWA ANAK BROKEN HOME ~ recommend  ...2
Anonymous    |   23-11-2023 05:57 PM    |   View:4193   |   Reply:24    |   Likes: 3
bebulu 4-4-2024 06:42 PM
Follow Us
 
Buat jambatan sendiri atas tanah rezab kerajaan attach_img recommend
Anonymous    |   21-11-2023 11:16 AM    |   View:3953   |   Reply:12    |   Likes: 5
cranell 27-3-2024 11:50 AM
 
Aku rasa mcm nk kemurungan recommend
Anonymous    |   27-11-2023 10:59 PM    |   View:3388   |   Reply:9    |   Likes: 5
rospinki 27-3-2024 10:49 AM
 
Masih dalam iddah recommend
Anonymous    |   16-2-2024 03:45 PM    |   View:11954   |   Reply:7    |   Likes: 5
Mimo.mimo 26-3-2024 08:00 AM
 
Aku seorang pendosa. masihkah ada peluang aku ke syurga? Newbie Thread recommend  ...23
Anonymous    |   17-11-2023 09:59 AM    |   View:11325   |   Reply:45    |   Likes: 4
rainbowrainz 17-3-2024 08:57 PM
 
Jatuh cinta dengan tunang orang recommend
Anonymous    |   8-12-2023 11:26 AM    |   View:10925   |   Reply:9    |   Likes: 4
tumpanglalu74 12-2-2024 02:24 AM

ADVERTISEMENT


 
Akaun kena tutup, boleh x buka masa depan Newbie Thread recommend
Anonymous    |   23-12-2023 08:19 AM    |   View:10884   |   Reply:3    |   Likes: 5
tumpanglalu74 12-2-2024 02:11 AM
 
Kecewa dgn anak aku recommend
Anonymous    |   29-12-2023 04:40 PM    |   View:36111   |   Reply:3    |   Likes: 4
tumpanglalu74 12-2-2024 02:00 AM
 
Tersuka suami orang. Apa perlu aku buat recommend  ...2
Anonymous    |   4-12-2023 10:29 PM    |   View:30385   |   Reply:29    |   Likes: 5
tumpanglalu74 12-2-2024 01:35 AM
 
Hantar emak ke rumah orang tua harga kayangan.. adakah aku anak derhaka? attach_img recommend
Anonymous    |   6-12-2023 09:36 AM    |   View:6580   |   Reply:18    |   Likes: 6
Samerosie 26-12-2023 06:27 PM
 
Saudara mara jadi makin tak rapat macam dulu recommend
Anonymous    |   20-11-2023 12:14 PM    |   View:4301   |   Reply:14    |   Likes: 6
meowed 25-12-2023 10:49 PM
 
Cinta Pertama jadi cinta kedua recommend
Anonymous    |   19-12-2023 04:51 PM    |   View:12795   |   Reply:9    |   Likes: 5
MissYouSayang 25-12-2023 09:23 PM
 
Suami tak suka sy pakai tudung, freehair lagi lawa dia cakap recommend
Anonymous    |   29-11-2023 09:50 AM    |   View:6007   |   Reply:9    |   Likes: 4
lightheaded67 25-12-2023 11:29 AM
 
Saya kahwin dah 6 tahun…dan xde anak. Perlukah saya berpisah?? recommend  ...2
Anonymous    |   23-11-2023 04:39 PM    |   View:4179   |   Reply:27    |   Likes: 1
green~tea 17-12-2023 08:15 AM
 
Along paksa renew loan recommend
Anonymous    |   23-11-2023 04:21 PM    |   View:2725   |   Reply:5    |   Likes: 2
jazaa100 8-12-2023 03:10 PM
 
Stress... Suami mulut busuk apa perlu sy buat?? attach_img recommend
Anonymous    |   29-11-2023 09:53 AM    |   View:5766   |   Reply:10    |   Likes: 2
sayawifenikmie 6-12-2023 06:48 PM
 
Kami pjj.suami pernah kantoi skandal dengan isteri orang Newbie Thread
Anonymous    |   29-11-2023 09:41 AM    |   View:5470   |   Reply:4    |   Likes: 0
syamzana 6-12-2023 02:48 PM
 
Aku rasa maid aku ni somethinglah attach_img recommend  ...2
Anonymous    |   16-11-2023 08:18 PM    |   View:17943   |   Reply:32    |   Likes: 1
adiksha 6-12-2023 11:12 AM
 
Suami lebih pentingkan mak dan adik-adik dia dari isteri sendiri recommend
Anonymous    |   30-11-2023 04:35 PM    |   View:7243   |   Reply:4    |   Likes: 2
LadyCarefree 3-12-2023 11:06 AM
 
Suami bagi duit belanja kepada anak buah dia yg dah kahwin setiap bulan,normal ke? recommend
Anonymous    |   29-11-2023 09:47 AM    |   View:4831   |   Reply:2    |   Likes: 4
Manusiabesa 29-11-2023 06:15 PM
 
Aku suka dia tapi dia awek orang..macam mana ni??? recommend  ...2
Anonymous    |   16-11-2023 04:46 PM    |   View:8761   |   Reply:35    |   Likes: 1
girlfriday13 27-11-2023 03:49 PM
 
nyampah dengan kak ipar aku yg suka bahan aku attach_img recommend  ...23
Anonymous    |   16-11-2023 06:52 PM    |   View:15770   |   Reply:45    |   Likes: 1
C-ra 27-11-2023 08:14 AM
 
Bermadu dengan mentua recommend
Anonymous    |   23-11-2023 04:43 PM    |   View:2940   |   Reply:4    |   Likes: 2
Catpaw 25-11-2023 08:15 AM
 
KELUARGA SUKA PERHABIS DUIT JUMPA BOMOH recommend  ...2
Anonymous    |   16-11-2023 03:55 PM    |   View:6199   |   Reply:39    |   Likes: 1
_blackbird 24-11-2023 07:56 PM
 
Kawan pinjam duit tapi bila kita minta dia marah Newbie Thread recommend
Anonymous    |   17-11-2023 11:01 AM    |   View:6699   |   Reply:16    |   Likes: 2
Mimo.mimo 23-11-2023 04:34 PM

Quick post

You can still enter 200 characters
You have to log in before you can post Login | Register

Points Rules


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh individu yang dikenalinya. ! Anggota Polis Ditahan.Hilang Sejak 10 Julai, Pulis Mohon Bantuan Kesan Nur Farah Kartini
YgBenarUpdate :Nur Farah Kartini Dibunuh oleh i
Views : 176065 Replies : 2928
Takut kena tembak? Takut kena culik? Takut kena sepak? Tanya Kim Pan-gon Apa Dia Maksudkan Dengan Bahaya – TMJ
YgBenarTakut kena tembak? Takut kena culik? Tak
Views : 28473 Replies : 94
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 10002 Replies : 29
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 19913 Replies : 298
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38173 Replies : 298
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 91947 Replies : 814
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 83982 Replies : 3738
Masyarakat kita lebih tertarik dengan kisah suami pukul isteri atau suami baran tapi kenapa bila suami tersakiti,orang tak peduli
YgBenarMasyarakat kita lebih tertarik dengan ki
Views : 14611 Replies : 15
Polis buru penunggang motosikal didakwa bonceng 'makhluk halus'
mojarean_XPolis buru penunggang motosikal didakwa
Views : 2222 Replies : 0
Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan
mojarean_XJenazah Nur Farah Kartini selamat dikebu
Views : 2323 Replies : 0

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 09:47 PM GMT+8 , Processed in 0.061452 second(s), 105 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top Return to the forum