|
Originally posted by integra at 10-11-2006 04:55 PM
dok leh oyat.. rahsia.. hehehe...nanti sikit aku wat tubik...
hehehehe...takpo la kalu gitu gak...napoknya kita masing2 ado rahsio la ni dehh....
aku pung serba sikit tahu doh pasal mu......hehehehe |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #261 adleenn's post
hehe... jolo ko mu tahu pasal aku.. heheh.. adik mu dak rajin jupo aku lg la.. hahha.. nak pelawok ko aku napok... |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by integra at 10-11-2006 05:02 PM
hehe... jolo ko mu tahu pasal aku.. heheh.. adik mu dak rajin jupo aku lg la.. hahha.. nak pelawok ko aku napok...
nok plawok wak gapo gak.......maso mung nikoh dulu adik aku gi la...mu jah tok perase........ |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #263 adleenn's post
hehehe.. nak perase rano aku dok kenal.. dia gi ko.. emmm.. alah setakat tu je lah hak mu tahu nyo.... tp gak aku tak dok rasio gapo pun ko set2 mu ni... semua aku oyat doh.. |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by integra at 10-11-2006 05:08 PM
hehehe.. nak perase rano aku dok kenal.. dia gi ko.. emmm.. alah setakat tu je lah hak mu tahu nyo.... tp gak aku tak dok rasio gapo pun ko set2 mu ni... semua aku oyat doh..
mmmmmmmmmm |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #265 adleenn's post
haaa.. rano neguuu tuuuu hehehhe |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by integra at 10-11-2006 16:58
dua2 la...
kelate tu.... bukit yong pasir puteh.
sini tupang bini di putrajaya
keja petaling jaya
bereh deh... |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by integra at 10-11-2006 05:15 PM
haaa.. rano neguuu tuuuu hehehhe
tahap boring kritikal doh aku ni....hehehehe........
pah mano abih puok2 lain..........abe punk pun takdok napok..... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #267 abeanja's post
heheh.. celoh mano mu sec 14 tu... dekat ngan kawe ni... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #268 adleenn's post
puak2 ni dok kijo la... aku jah free loni.. hehehe.. punk dok tungu ketaapi nak sapa la maso ni gak... |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by integra at 10-11-2006 05:18 PM
puak2 ni dok kijo la... aku jah free loni.. hehehe.. punk dok tungu ketaapi nak sapa la maso ni gak...
en. kuba pun tok nitah kokni nah petey ni....gi bekki keto lagi ko ?????ko dok galo baruh mano ???hehehehe |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #271 adleenn's post
biaso la... dia tu... ore biz.. sibuk la tu... dok pun dok laye.. TV |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by integra at 10-11-2006 05:22 PM
biaso la... dia tu... ore biz.. sibuk la tu... dok pun dok laye.. TV
suko sangat tengok tv........herey sungguh........ore jatey berehi ko tv...... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #273 adleenn's post
tu laaa. kuba tu jiwa lembut.. jiwa halus.. demo dok tahu.. cuba demo weii perhatian sikit ko dia...heheh |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by integra at 10-11-2006 05:31 PM
tu laaa. kuba tu jiwa lembut.. jiwa halus.. demo dok tahu.. cuba demo weii perhatian sikit ko dia...heheh
nok wi perhatian rano gak.....ore bz sokmo tuh...mano ado maso.....nok carro.... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #275 adleenn's post
hahaha.. mu masuk sini male.. jiwa dia tene sikit.. |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by integra at 10-11-2006 05:34 PM
hahaha.. mu masuk sini male.. jiwa dia tene sikit..
male2 aku dok berehi mano nok masuk sini.....
aku lebih suko baco buku....... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #277 adleenn's post
wooooo.. jurus budak ni.. berehi baco buku .. rajin memabco.. hehehe.. buku gapo mu baco..buku ilmiah ko dok.. |
|
|
|
|
|
|
|
Originally posted by integra at 10-11-2006 05:36 PM
wooooo.. jurus budak ni.. berehi baco buku .. rajin memabco.. hehehe.. buku gapo mu baco..buku ilmiah ko dok..
paling hok aku suko gak..buku motivasi la......kurey2 buleh motivate diri............... |
|
|
|
|
|
|
|
Reply #279 adleenn's post
good..good... aku bab motivate diri ni fail la... aku jenis semagat sementa jah kalu nak wat gapo2... ore kato hgat-hagat tahi aye.. eeeeee.. susah sunguh nak ubah |
|
|
|
|
|
|
| |
Category: Negeri & Negara
|