Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
860
View
20
Reply

[Pelbagai] Skill Yang korang dapat selepas PKP

[Copy link]

Author: fahdramli    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-5-2020 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Skill korang Yang bagus Lepas PKP,  Jom share
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-5-2020 09:23 PM | Show all posts
masa PKP ni..saya tiba2 jadi terpandai simpan duit
selalu boros gila hehe..tapi, walaupun begitu
dah shopping shopee pula sekarang haha
tapi  tak la seboros masa belum wujud
virus ni

awak pula?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Blaja pakai microsoft teams dan zoom utk meeting dan belajar online.
Kena order makan melalui grabfood. Blaja beli barang dari shopee. Order mekdi dan kepci.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cari good promo best bargain masa shopping online

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 09:49 PM | Show all posts
belajar mandarin, prektis etc
upgrade skill saham, cpo n global market
re-structure balik financial, kewangan diri...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengurusan kewangan. Saya saving duit sebanyak yg mungkin takut ketidaktentuan musim covid ni. Kalau lah perasaan takut ni dah ada sebelum ni..mau kaya acik diusia yg muda

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by PristineOne at 19-5-2020 10:55 PM

Apa yg saya belajar semasa PKP ini ...bukan semua skil skil porno dalam JAVporn dan Xhamster boleh dipraktikkan bersama isteri.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Parenting skill.
Sbg mommy yg bekerjaya, ms pkp I betul2 dpt luangkan ms dgn anak n I berjaya buat anak tak perlu pakai pampers di usia anak nk masuk 3 tahun. 2 minggu pertama agak struggle. I dgn mop tak dapat dipisahkan.
I juga berjaya tidurkan anak tanpa buaian.
I'm a happy mommy.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2020 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 19-5-2020 09:23 PM
masa PKP ni..saya tiba2 jadi terpandai simpan duit
selalu boros gila hehe..tapi, walaupun begitu
d ...

Cary duit,,,, haha makan masak sendiri
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2020 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 19-5-2020 10:54 PM
Apa yg saya belajar semasa PKP ini ...bukan semua skil skil porno dalam JAVporn dan Xhamster boleh d ...

Patut la jem website Tu, keja pristine rupanya dok melepak kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 11:49 PM | Show all posts
Pertama kali jahit seluar dan bantal yang ada koyak sedikit, mula-mula jahit asyik tetas dan selepas tengok kat youtube dah boleh dianggap amateur, pantang nampak koyak sikit terus nak jahit, jahit pakai tangan je.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Skill memasak.. lepas ni nak belajar baking pulak hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Belaja asas2 keusahawanan. Amik kursus online guna zoom meeting. Belajar buat donat gebu gebas. Dulu buat xnaik. Belajar kilatkan semula kuali dan periuk yang hitam berkerak. Belajar lebih mensyukuri nikmat yg Allah bagi di msa2 susah ni.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Improving my gardening and quran reading skills. Baking dengan menggunakan limited sources sebab banyak barang dah licin kat kedai.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
I rasa masakan i makin sedap hahaha sebab i ada masa untuk adjust and perbaiki resepi.. sebelum ni i bukan takde masa tapi takde org nk mkn watpe masak kan so bila pkp sume wfh so ada la tukang makan so i pon semangat la nak masak sedap2..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:05 AM | Show all posts
PristineOne replied at 19-5-2020 10:54 PM
Apa yg saya belajar semasa PKP ini ...bukan semua skil skil porno dalam JAVporn dan Xhamster boleh d ...

selama ni, iols ingatkan ada pornhub je
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:05 AM From the mobile phone | Show all posts
belajar al quran online. yeay

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
skill pertama yang aku sedar masa pkp ialah, aku pandai tengok drama korea rupanya. setakat ni dah layan 7 drama korea sampai tak tido malam.
kedua, of course skill memasak semakin meningkat. banyak belajar dari youtube terutama kuih tradisional yang aku anggap misi mustahil untuk dilaksanakan sebelum ini.
ketiga, skill menjadi kanak- kanak. aku ada tiga anak yang berumur 2,4,6 tahun. so mereka biasa akan paksa aku bermain sebab perlukan watak tambahan. so ya..
keempat, sepanjang pkp ni aku cubaaaa untuk kembangkan bakat aku yang terendam untuk menghasilkan novel syokkk sendiri. doakan yang ni habis sebelum pkp tamat..giteww
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai goreng ayam salut tepung yang sedap sikit laa. Selalu buat salut tepung jugak tapi kurang sedap. Cuti pkp google resepi ayam salut tepung baca lama2 sikit  faham betul2 dan praktis. Dah dapat goreng ayam sedap2 ni..kerap jugak lah buat menu ayam goreng untuk berbuka di bulan ramadan dan puasa ganti.
Selain dari itu, ni lah first time guna google meet. Guna untuk urusan kerja. Selama ni download app google meet tu pun tak pernah.

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2020 03:33 PM | Show all posts
Mengatur aktiviti berminggu WFH
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list