Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16660
View
271
Reply

7 Hari Mencintaiku 2 - Siti Rosmizah Buat Laporan Polis

[Copy link]

Author: kp5x       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-8-2020 12:31 PM | Show all posts |Read mode

Kredit foto: iluminasi.com/orenlaici.com




Drama rantaian popular, 7 Hari Mencintaiku 2 yang bersiaran hampir dua bulan kini telahpun hampir sampai melabuhkan tirainya.


Ramai yang ternanti-nanti bagaimana kesudahan drama ini, namun ada individu tidak bertanggungjawab telah terlebih dahulu memuat naik episod terakhir, episod 33 di laman Twitter.


Kecewa dengan apa yang berlaku, Siti Rosmizah, penulis novel dan penerbit bersama drama ini meminta individu terbabit memadam video yang telah dimuat naik itu.




Kredit foto: IG Rosmizah/Berita Kopak







Siti Rosmizah

Kredit foto : Youtube




Kredit foto: himpunanceritalawak.com





Walaupun video telah dipadam, laporan polis tetap dibuat dengan alasan individu itu tidak amanah. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-8-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku je ke yg tak tgk drama ni???
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-8-2020 12:44 PM
Aku je ke yg tak tgk drama ni???

aku pun x tengok
koqser nak tgk drama melayu jenis mcm ni
balik2 ckp psl kawen,anak,laki,bini,mak mertua bagai
tu je le skop perbincangan drama mcm ni
x berkembang minda lgsg
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku je ke yg boikot citer2 melayu? Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:52 PM | Show all posts
aku pun tak tengok rex
tapi gigih nak klik benang ni sbb nak tau sape siti rosmizah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex: Aku je ke yg tak tgk drama ni???


Aku tengok tapi mulut non stop mengomen.. Season 2 ni teruk betul, scene lompat + syok sendiri.. Perasan sungguh writer cerita ni novel dia best
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:53 PM | Show all posts
tak memasal dah keluar spoiler, tu kerja org dalam jgk lah tu klu tak mana dpt klip tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
AKU...lama sgt dh tak tgk citer melayu....filem Melayu terakhir tgk kat pawagam Maria Mariana 2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:54 PM | Show all posts
mcmn individu tu boleh dpt copy episod akhir tu?
org2 dlm production tu sendiri punya keja ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:56 PM | Show all posts
Sorry tak minat tonton drama melayu macam ni so ada kesah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Memgarut la citer ni. Ajar bini2 supaya derhaka pada suami bergaduh bgan mentua. Yg suami lak mcm makan nasi kangkang sygkan sgt isteri sampai diperbodoh2kan


Last2 isteri lak yg baik sbb nk berkorban ( yg tak perlu)

Cite2 mcm ni yg byk mempengaruhi isteri kt mesia ni
BS
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-8-2020 12:44 PM
Aku je ke yg tak tgk drama ni???

Akak pun tak tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 01:04 PM | Show all posts
Saya pun x tgk @kurex..hero ni lembik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepamnya acik siti rosmizah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 01:07 PM | Show all posts
stress cerite sbb cerite pusing2 tang tu jugak..pasal kawin..pasal kawin..berapa episod ckp pasal tu je ulang2 dok gaduh2...dialog pun tak berkembang...drama yg pelindung seorang puteri aku okay. dialog cantik realistik..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 01:07 PM | Show all posts
hahahahahaha penulis novel pun rupa makcik kantin je
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
xpenah tengok dan xberminat nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 01:10 PM | Show all posts
mizkajura replied at 14-8-2020 12:51 PM
Aku je ke yg boikot citer2 melayu? Hahahaha

Samalah aku.
Xtgk tv dah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dah lama tak tgk drama melayu ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 14-8-2020 12:44 PM
Aku je ke yg tak tgk drama ni???

Aku pun.. Sebab aku baca novel dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list