Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4177
View
43
Reply

Hans Isaac, YB Ampang In The Making?

[Copy link]

Author: 311gurl       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-10-2020 10:32 PM | Show all posts |Read mode
Edited by 311gurl at 29-10-2020 10:33 PM

Semenjak PKP ni I perasan Dato' Hans Isaac gigih turun padang dengan inisiatif beliau sendiri iaitu, #KITABUDAKAMPANG.

Banyak aktiviti yang #KitaBudakAmpang ni buat, termasuk la gotong royong, futsal, bagi sumbangan kepada mereka yang memerlukan.

Even sambutan Hari Malaysia pun buat event, dan gaya2 YB sangat.









Artis mana yang berjaya tukar kerjaya sebagai ahli politik? ke belum ada?
Dari BFF heols, katanya Hans ni workaholic. Tak pelik time org lain nak berehat, dia makin sibukkan diri... dulu dah la banyak story asik pengsan sebab overwork. Moga perjalanan beliau menjadi YB dan mencari Datin berhasil



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-10-2020 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
tableh...tgh kempen..ore siar gambor pakai mask bwh dagu.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Okkkkk..merawat hati luka sbab xdpat jahzouk ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kertu dh abg hans
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ganti zuraidah ke?

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2020 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia ni sebijik muka kwn iols. Benci pla tgok
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 12:04 AM | Show all posts
Bumbu replied at 29-10-2020 10:26 PM
Muka dia ni sebijik muka kwn iols. Benci pla tgok

ensem la kawan uols. melayu ke
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Nk lawan zuraida ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo dia jd iols happy.. Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 06:53 AM | Show all posts
Ok je..i sokong...he looks like a decent man
bukan jenis mata meliar tgk pompuan or minta ditegur
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ensem kn dia ni dulu.. plg suka tgk dia blkon drama kutub utara smpi skg ingt
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Okaylah kalau dia betul ada hati nak berkhidnat weols sokong aje.
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagusla kalau dia niat nak membantu ke apa. Waktu2 sekarang ni #dedakiseverything tak kisah la orang nak kata apa. Sesiapa yg berkemampuan dan sudi bagi bantuan semuanya diterima je tak kira la ko sapa.
Ramai orang tengah susah dan bergelut nak meneruskan kehidupan sekarang ni.
Ada artis sudi turun padang jenguk masyarakat sekitar dia kira oklah daripada hanya tau mencabup semua isu semasa kat socmed ja
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 10:11 AM | Show all posts
Niat membantu itu Terbaik
jgn ada Udang diSebalik Mee ya
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 10:15 AM | Show all posts

Konfem mak lampirz kalah uols..
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 10:16 AM | Show all posts
teringat lak Diva AA bertanding PRU haritu.

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Dana dari mana dia guna tu? Siapa di sebalik dia?
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 10:49 AM | Show all posts
September14 replied at 30-10-2020 01:09 AM
Ensem kn dia ni dulu.. plg suka tgk dia blkon drama kutub utara smpi skg ingt

skarang duk ulang kat tv...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-10-2020 11:24 AM | Show all posts
ashilalat replied at 30-10-2020 10:19 AM
Dana dari mana dia guna tu? Siapa di sebalik dia?

katanya dari poket dia sendiri.. heols kan mmg bisnesman
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tok hans nak caras mak lampir ketteww.. helok laa nyahh semak tgk mak lampir takde function tuhh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list