Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6721
View
66
Reply

Kulit Teruk Mekap Tebal, Tapi Jual Produk? Nah, Faezah Elai Tayang Wajah Polos!

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-1-2021 06:24 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon, Faezah Elai berkongsi keadaan terkini wajah polosnya tanpa mengenakan sebarang alat solek.




Kredit foto: IG Faezah




Menurut Faezah, perkongsian tersebut dibuat selepas dia berasa amat kesal dengan tanggapan segelintir pihak yang sewenang-wenangnya mempertikaikan kredibilitinya sebagai seorang pengusaha produk kecantikkan.

Ni cheq tunjuk my real skin ni takdak apa pon, filter ka makeup ka bedak ka. The reason i share this photo is because i saw a comment about me yang cakap Faezahs skin terok pakai makeup tebai, lepaihtu juai product. Haa ni tengakk sendiri, tulisnya.


Menerusi perkongsian di laman Instagram, Faezah memaklumkan parut yang pada wajah seseorang tidak akan pernah hilang tetapi ia boleh dirawat bagi tidak kelihatan ketara.




Kredit foto: IG Faezah




Dalam pada itu, Faezah turut mendedahkan produknya itu bukan berlandaskan multi-level marketing dan dia juga tidak memerlukan stokis untuk memperluaskan lagi perniagaannya.




Sumber: Media Hiburan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-1-2021 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
dulu kulit muka dia hazabedah.. tp la ni ok.. x mekap pon just nice.. sabaq je la naa.. netizen kurang Kasih sayang.. kurang zat galian dlm otak mmg suka kecam mengecam..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia suami kaya pergi facial treatment sume.. bukan sebab produk tu.. sekian..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi tetap berfilter gambar dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 07:37 AM | Show all posts
kulit wajah dia mcm  jalan berlopak disuatu masa dulu.

sekarang xelok,cantik ..Alhamdulillah

semua tu fast treatment bukan sebab produk bodoh itu  rasanya.

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 07:39 AM | Show all posts
sbb aku ingat lagi dia nie dedulu masa memula mmg muka ada berlubang agak clear gak la.. lepas kawen baru muka dia flawless la jugak.. still aku suspect dia gi dermatologist repair muka pastu baru jual make up/skincare.. mostly artist yg aku perasan born kulit cantik dan bersih masa memula kuar tv like fazura, nabila huda, si zahirah mcwilson tu yg aku perasan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 07:40 AM | Show all posts
Kulit dia dulu mmg teruk, sekarang mmg dah nampak elok tapi kalau dia claim pkai produk dia nmpak sangat bohong nye tu. Kulit muka kalau jenis parut jerawat berlubang ni kena wat treatment laser boleh la..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Tetap filter masalahnya..memanglah polos suci murni
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Kulit berlopak mcm congkak ingt senang elok ke kalau pakai produk timbang kilo?
Gambau kau yg tak mekap tu pun ada filter.
Choiii sangat.
Kbai.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 08:01 AM | Show all posts
Ko ingat kulit dia jadi 'polos' tu sebab produk dia? Memang tak la.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa dia dok hamput interested buyers sebab depa tanya pasal medicated skincare dia dulu, ada acik porem nampak dia dok naik turun skin clinic. Retis kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
walopun kulit dia dh canti mulus... TAPI BKN SBB PRODUCTS SKINCARE...

mesti dia wat treament c02 laser or subsiciob or tca or chemical peel utk repair kulit...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kening ori jauh lg cantikk
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 08:23 AM | Show all posts
MontanaHannah replied at 19-1-2021 11:37 PM
kulit wajah dia mcm  jalan berlopak disuatu masa dulu.

sekarang xelok,cantik ..Alhamdulillah

owhh mcm jenis kulit muka farid k eh?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Jujurnya pernah nampak beliau kat dr ko cawangan kajang ye. Jgn membongak. X de filter pon fon tu sedia ada filtur ye. Lekuk bawah mata pon hilang. Apo!
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Korang caya jela kulit retis sebab produk semata? Kena rajin jaga kulit kalau korang bukan retis, amalkan skincare yg betul, buat facial or rawatan wajah berutin, cantik juga. Ni pemalas harap sapu sejenis produk nak lawa memang idok le. Kena la lawa utk menjual
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:39 AM | Show all posts
flawless sungguh akak ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dulu sllu jd model iklan tv.. mmg comel suka tgk

Tp bila jd pelakon dah x best dah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 12:49 PM | Show all posts
mmg bareface ke tu? nampak mcm ada shading je kat hidung, ke masih ada filter, klu mcm gambar mimilana tu bolehlah percaya bareface dan takde filter, ni kemain lawa kulit, pores takde, pigmen takde tu nak tau betul2 bareface ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2021 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba suh org lain yg amik kan gambor, pakai hfon org lain..
Hfon sendiri tentu2 masih berfilter bagai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list