Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
54643
View
395
Reply

"Cincau, Kayangan Paling Sombong,"- Ramai Meluat Tengok Aksi Mesra Neelofa Dan Suami

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 14-5-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt fb sana xleh direct tulis kata2 makian nnti kena report n banned

So dgn kreatifnya warga fb guna la perkataan yg dekat2
Ala mcm buat pantun tu

Contoh
Cincau = lancau
Cabai = cibai
Kuih tart = pantat

dannn banyakkk lagi
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 14-5-2021 05:57 PM
Halah2 cuols kt ig tu bkn followers je bole dibeli likes pun bole dibeli. Cuols baru bangkit dr kubu ...

hahaha..lama sangat koma, nak menyokong tak ada fakta. Benak nampak sangat tak cerdik macam LMK
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Byak jugak eh like hajjah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:08 PM | Show all posts
baru prasan .... bersimpul kaki ostad kuu. Nervous kot

sondol4.jpg

sondol5.jpg


niqab11.jpg







Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:13 PM | Show all posts



scud missile hajjah.jpg

jilat1 - Copy.jpg

jilat2 - Copy.jpg

sakit mental (1).jpg









Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohan replied at 14-5-2021 03:37 PM

Masing2 dh kawin kn. Allah x marah ke nk runtuhkan masjid? Nk suka relax2 dah la dik.
They have moved on.
U should too
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tasikchini at 14-5-2021 07:37 PM

Bangga betol si ninja dapat likes paling banyak kalah retis no.1...lahai like boleh beli kot...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 14-5-2021 11:13 AM

Pak dol pernah nampak dia cium ikan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:56 PM | Show all posts
dia tggu kawen pastu x sabar menyondol sbb nak lawan pasangan yg classy itew..nampak sangatt laa..kut ya pun kaver la sikit

Xyah try hard sbb mcm langit n bumi
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 14-5-2021 06:56 PM
Kt fb sana xleh direct tulis kata2 makian nnti kena report n banned

So dgn kreatifnya warga fb gu ...

teruk ya org melayu ni
kuat mencarut
patutla anak anak tak menjadi...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelii nyaaa.. kowseeeerrr



Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:04 PM | Show all posts
Couple paling busuk selepas kokspin. beza dengan fatzura nampak so classy dan wangi.

Btw kopiah singkat tu nampak sangat yahudi yaa.

Kippah / Jew skullcap

https://en.wikipedia.org/wiki/Kippah


Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
puanserama replied at 14-5-2021 06:22 PM
memalukan dgn aksi2 lendir sejak kawin. lopak.. patutnya ko guna influence ko mcm mizz nina, utk iss ...

tak aci la
seteru boleh buat aksi gitu kat lakinya
napa jah takleh?
niqab jah tu piyu yg suruh uols...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejadah gambar raya pun sondol? Tak pernah iols tengok baik pengantin baru atau lama. Over nau ninja bungkus ni. Elok laki dia pun sama galak
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 14-5-2021 06:37 PM
Dari sebelum nikah sampai la selepas nikah, nampak Jah yang tergedik over manjeh kat laki.
Dulu bo ...

ada 1 tagged story tu.. igs org lain..
nampak lakinya pun gatal gak muka nak terkam jah
tp sbb bulan posa ja...
sama je 2x5
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Zep replied at 14-5-2021 08:04 PM
Couple paling busuk selepas kokspin. beza dengan fatzura nampak so classy dan wangi.

Btw kopiah s ...

mana sama
yahudi tu mangkuk sambal
laki jah pkai mangkuk gulai...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:23 PM | Show all posts
akuchenta replied at 14-5-2021 08:17 PM
Hajah tak beraya dgn family mertua ke?

Takkan terus kerja. Hari tu lepas kawin terus 'kerja' ke L ...

mana tahu dia tak balik? kot dia mmg pergi beraya tapi mmg tak tunjuk sbb family mertua low profile ataupun haris tak bg buat video ke lagipun tahun ni awal pagi raya takde penampakan dia beraya di rumah mama tini pn jadi mesti dia beraya rumah family haris
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:26 PM | Show all posts
untung haris dapat isteri yg syg sgt dkt dia hormat dkt dia
untung suami dpt isteri yg pandai menggoda baru la suami tak cari lain. korang forumer ni mesti jenis yg tak sayang laki tak reti goda laki nanti laki cari lain meroyan kt dlm forum
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts



Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 14-5-2021 08:29 PM
Hahaha

Alamakkk...sebijik lol...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list