CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Puteri Sarah Dah Tahu Tempat Kerja & Nombor Telefon Lelaki Mulut ‘Celupar’ – ‘Kau Ingat Deactive, Kes Tutup?’

17-4-2024 01:20 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 7449| Komen: 90

Description: Pelakon Puteri Sarah memaklumkan dia sudah berjaya menjejaki lokasi tempat kerja individu yang dikenali sebagai Afiq Azni yang sebelum ini mengeluarkan kata-kata hinaan terhadapnya.


Pelakon Puteri Sarah memaklumkan dia sudah berjaya menjejaki lokasi tempat kerja individu yang dikenali sebagai Afiq Azni yang sebelum ini mengeluarkan kata-kata hinaan terhadapnya.

Menerusi ciapan di platform X, Sarah atau nama lengkapnya Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, 39, berkata dia juga berjaya mendapatkan nombor telefon bimbit individu tersebut.


"Mamat Afiq ini mesti tak pernah kena apa-apa kan. Sebab itu kurang ajar setiap masa dan dia ingat terlepas. Dekat dalam media sosial sahaja berani.

"Dah tahu tempat kerja dia dan dah ada nombor telefon pun. Ramai sakit hati dengan kau ni. Kau ingat deactive, kes tutup?"


Sementara itu, menerusi satu lagi hantaran di entri sama, ibu kepada dua cahaya mata itu berharap individu terbabit dibuang dari tempat kerjanya sebagai penghantar makanan.

"Dengar kata tengah training. Tolong buat staff toksik begini. Since kalian (majikan) pun dah tahu perkara ini viral."

Terdahulu, seorang individu dikenali sebagai Afiq Azni meninggalkan komen berbentuk hinaan pada sebuah hantaran di Instagram Puteri Sarah dengan menggelar dia dan aktres, Bella Astillah sebagai ‘geng secondhand’.

Berang dengan komen tersebut, Sarah berkata dia nekad untuk mengambil tindakan undang-undang.

Sumber: X/Ohbulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hokeypokey 17-4-2024 01:32 PM
asyik sentap jer minah ni..
Quote BoongaKertas 17-4-2024 02:11 PM
iols mcm sokong tindakan ni. netizen ni jgn bg sgt muka. over tau komen2 kdg2 tu. pdhal mak/adik dia pun maybe second agaknya kan? mana lah mamat ni tahu kan?
Quote j3m4h 17-4-2024 02:14 PM
hokeypokey replied at 17-4-2024 01:32 PM
asyik sentap jer minah ni..

Mmg cengginih la minah tu ponggg…no wonder alpian tapau siap2 sblm sol2…memula kesian nengok..lelama rengsa plak khenzzz..terpaling prelove item…
Quote anilanil 17-4-2024 02:18 PM
Mamat afiq azni ni baru install socmed ke? Nak membawang pakai account pelesu la woiii....
Quote justchu 17-4-2024 02:25 PM
anilanil replied at 17-4-2024 02:18 PM
Mamat afiq azni ni baru install socmed ke? Nak membawang pakai account pelesu la woiii....

account pelesu pun boleh check ip dia kan
Quote Sesuatu… 17-4-2024 02:34 PM
PSL ni bingit and x relax. Tp dlm hal ni aku sapot ja dia londehkan netizen yg mulut hangsuang xde adab. Ini makan dia - bagai buku bertemu ruas
Quote shernazz 17-4-2024 03:19 PM
Lepas Ni afiq azni bawak grab food la?
Quote ninajaybee 17-4-2024 03:47 PM
Tapi faktanya memang second hand pun. Terpakai. Kenapa nak marah? Bahasa je kasar tak berlapik.
Quote anilanil 17-4-2024 04:02 PM
justchu replied at 17-4-2024 02:25 PM
account pelesu pun boleh check ip dia kan

Ye boleh check ip. Sbb itulah mastura kekal misteri di suatu lokasi di selangor. Tiada pertuduhan sehingga kini.
Quote gideoncross 17-4-2024 04:27 PM
X minat PS tpi rsa happy bila tngok llaki2 mysogynist kat internet kna hntam cmni
Quote kikilalapooh 17-4-2024 05:27 PM
anilanil replied at 17-4-2024 04:02 PM
Ye boleh check ip. Sbb itulah mastura kekal misteri di suatu lokasi di selangor. Tiada pertuduhan  ...

kalau boleh check IP, kenapa kekal misteri lak. sebenarnya senang sgt nak tau location devices.
Quote tasha 17-4-2024 06:29 PM
ninajaybee replied at 17-4-2024 03:47 PM
Tapi faktanya memang second hand pun. Terpakai. Kenapa nak marah? Bahasa je kasar tak berlapik.

Meluat...yak abis nk merempan nk menyaman tp sampai hari tak nmpk sekor pun yg kena saman....kat bekas madu dulu pun tarik balik saman.  
Quote Diamondmoney 17-4-2024 06:38 PM
Tak baik la ckp brg second. Nti adik bradik ko jd jnda bari ko tau

Isteri2 nabi pun ramai je dr kalangan janda
Quote Diamondmoney 17-4-2024 06:40 PM
Aku sokong je ps buat cmni. Sb mmg ada netizen jntan yg tersakiti cm dia duda ps pulak. Padahal sol dgn ls ok je. Masing2 da move on..jntan2 lain pulak tersakiti
Quote anilanil 17-4-2024 06:50 PM
kikilalapooh replied at 17-4-2024 05:27 PM
kalau boleh check IP, kenapa kekal misteri lak. sebenarnya senang sgt nak tau location devices.

Location jer bole tau. Rumah no berapa taktau. Lagipon mastura takde ugut b$nuh so polis tak used their IT expertise utk lakukan siasatan terperinci. PSL pon I'm not sure dah report polis blom pasal mastura. Kes dia mcm kuan2minit buat report ke ritrud la. Takde pon polis mai berangkut ritrud ke balai. Devices bole trace. Maybe dia gi cybercafe, guna computer office, guna henpon bibik or guna tablet kawan.
Quote makneng 17-4-2024 07:54 PM
Jantan2 bermulut lohong ni memang patut disenyapkan!
Quote sleepandream 17-4-2024 08:07 PM
sbb perkataan geng secondhand je ke? iols rasa byk lagi komen yg makan dalam... and polis layan ke kes gini? akta sakit hati?
Quote Sazreena 17-4-2024 10:15 PM
Walaupun faktanya seken dah tapi x perlu la jadikan tu sebagai hinaan..
Quote ninajaybee 17-4-2024 10:20 PM
tasha replied at 17-4-2024 06:29 PM
Meluat...yak abis nk merempan nk menyaman tp sampai hari tak nmpk sekor pun yg kena saman....kat b ...

Kita tunggu betulkah dia nak saman dan dia teruskan tak. Macam tak lut je setakat ckp dia 2nd hand.

Lihat semua komen(90)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 07:54 PM GMT+8 , Processed in 0.142554 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top