CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Banyak Pendam, Berdikari, Sangat Berahsia & Berani” – Abby Abadi Kongsi Karakter Marissa Dania

24-5-2024 10:13 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 15593| Komen: 27

Description: Baru-baru ini, pelakon Abby Abadi ada berkongsi satu hantaran di platform TikTok berkongsikan tentang karakter anak keduanya iaitu Marissa Dania.


Baru-baru ini, pelakon Abby Abadi ada berkongsi satu hantaran di platform TikTok berkongsikan tentang karakter anak keduanya iaitu Marissa Dania.

Kata Abby atau nama sebenarnya, Arbaiyah Abdul Manan, Marissa merupakan seorang yang pemalu, sangat berahsia dan berani.

Dalam pada masa yang sama, penyanyi kumpulan Elite itu turut berseloroh mengatakan anak perempuannya itu tidak suka memasak.


"Banyak memendam, banyak buat hal sendiri, berdikari, berani.. sayang budak-budak."

Bahkan, Marissa juga merupakan seseorang yang pemurah kerana sering membelinya hadiah yang mahal.

Sekadar info, nama Marissa Dania mula menjadi perhatian selepas dirinya mengesah sudah berkahwin dengan suami orang iaitu Aslam.


SUMBER : TikTok/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote DeLuna85 24-5-2024 11:51 PM
Bab berani tu kami semua tau
Quote sharlenetexas 24-5-2024 11:57 PM
Berani sondol suami orang.


Quote missHaidiD 25-5-2024 12:42 AM
Mau tak berani
Quote missHaidiD 25-5-2024 12:43 AM
Yebi ko diam je la.  Netizen senyap ko sibuk up pasal ank ko.  Dok dendiam sudah le.  

Quote aldinaa 25-5-2024 01:05 AM
Mesti la berani dikk
Quote missbigrockstar 25-5-2024 01:15 AM
Ye berani. Berani kacau rumah tangga org.
Quote katakauu 25-5-2024 02:49 AM
bwrani cekin otel
Quote Moyangkucing 25-5-2024 02:57 AM
Edited by Moyangkucing at 25-5-2024 03:25 AM

Banyak pendam, berashsia selama ini sebab takut kena kutuk bercinta dengan suami orang, kan? Kalau dengan sesama bujang, confirm tayang habis
Quote Rogue98 25-5-2024 09:41 AM
Mcm aku jer....tapi aku tak sondol suami orang
Quote dua_chzy 25-5-2024 09:43 AM
Ni namanya sisik tapuk dalam bahasa pasar daerah aku.

Maksudnya, orang yang simpan kejahatan/kenakalan dalam diam walaupun luaran nampak baik. Ha ha.
Quote makcun14 25-5-2024 07:30 PM
Kembali menjadi anak emas setelah drama surut. Kesian si bongsu macam disisihkan je
Quote Hoola 25-5-2024 07:36 PM
ank ko tu dh kwim
bini no 2 lgg


ko diam2 dh la ankberanak
Quote Sesuatu… 25-5-2024 09:36 PM
Mama yebi learnt nothing isn’t it?
Quote ezacbee 26-5-2024 03:33 AM
Betul, berani sangatttt

Quote Melanie91 26-5-2024 07:21 AM
Yg pendam2 ni bahaya kak. Pendam+berani = kombinasi yg bahaya
Quote miss_strangers 26-5-2024 08:31 AM
makcun14 replied at 25-5-2024 07:30 PM
Kembali menjadi anak emas setelah drama surut. Kesian si bongsu macam disisihkan je

Anak trophy yebby Kan...mestila sayang lebih.....kl X camne nak flex pasal anak trophy kat netizen
Quote uori 26-5-2024 09:09 AM
penalu ke taktau malu
Quote lifeline 26-5-2024 09:23 AM
aku still xleh terima mcm mana marissa ni umo setahun jagung boleh nak dkt selam tu
mmg jenis xde cita cita eh marissa ni?
kot la nk cita2 dpt laki kaya ke lagi yg stable ke
alang2 nk sondol tu sondol la yg berjenis skit

risau nnt dh 30an dh matang sikit baru sibuk nk menyondol laki org yg berduit yg stable

rugi gila dia ni serious rugiiiiiii
Quote youell 26-5-2024 09:26 AM
Pemalu le sgttttt..wekkk

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 08:54 PM GMT+8 , Processed in 0.052495 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top